Gå djupare in yogan och dig själv

– utveckla din roll som yogalärare


Är du intresserad av att fördjupa dig i yoga, din personliga utveckling och din roll som yogalärare? Då rekommenderar vi våra 500h-utbildningar. Det finns två vägar att gå:

 1. Global Yoga Mentor 500h är programmet för dig som vill utvecklas på djupet som människa, yogalärare och entreprenör. Global Yoga Mentor sträcker sig över lite drygt ett år. Läs gärna mer om programmet längre ner på den här sidan.

 2. Bygg din egen 500h certifiering inom loppet av 5 år med våra utbildningar och workshops samt få feedback och pedagogisk utveckling genom att assistera minst en grundutbildning. Läs mer om detaljerna här nedan.

Skärddarsy din egen 500h certifiering med Global Yoga

Du som letar efter en gedigen utbildning med specialkompetens inom många områden kan välja att skräddarsy din 500h Global Yoga-certifiering. Du väljer workshops utifrån dina intresse (du får 50% rabatt på din 2ndra och 6e WS) och har fem år på att fullfölja följande:

När du ansöker till din 6e WS skriv tydligt att det är din 6e WS och att du vill ansöka om 500h certifieringen. Då får du 50% rabatt på workshopen samt att vi bokar in tillfälle för dig att assistera en grundutbildning. När du är godkänd på alla punkter får du ditt 500h certifikat och sigill som PDF att trycka samt använda digitalt.

"Global yoga grunnutdanningen er noe jeg anbefaler alle som skal ta yogautdanning. Som 5-barnsmamma hadde det vært vanskelig å tatt en yogautdanning i utlandet og vært borte fra familien i flere uker/måneder. Jeg har blitt kjent med andre yogiser som jeg fortsatt har kontakt med. Og min fantastiske lærer Eva Christensen er en stor inspirasjon for meg og alltid der for meg hvis jeg lurer på noe, noe jeg setter stor pris på. Jeg har også tatt PowerYoga med selveste Johanna Hector, og det var utrolig lærerikt og gøy! Gleder meg til å forsette å ta utdanning i Global Yoga som stadig utvikler seg, LOVE IT!" - Vanessa V.T


Global Yoga Mentor 500h

Denna utbildning är vår mest exklusiva, med endast några få platser per år. Mentor programmet leds av Johanna Hector. Under drygt ett år (vi bestämmer tillsammans ditt schema) får du möjligheten att utvecklas på djupet som människa, yogalärare och entreprenör tillsammans med henne och Global Yoga-teamet. Johanna Hector coachar dig personligen inom områden som personliga utveckling, ledarskap, entreprenörskap och hjälper dig hitta din röst som yogalärare. (Detta är även den naturliga vägen för dig som är intresserad av att arbeta med Global Yoga teamet i framtiden, ingen garanti och självklart inget måste).

Global Yoga Mentor 500h innehåller:

 • Assistera Global Yoga grundutbildning under handledning för personlig utveckling

 • Assistera en Global Yoga workshop under handledning för personlig utveckling

 • Personlig handledning av Global Yoga utbildarna

 • Personliga uppgifter och feedback från Johanna Hector

 • 2 personliga coaching sessioner med Johanna Hector

 • Fördjupad delaktighet i Global Yoga

Gobal Yoga Mentor 500h struktur:

 • Du har mellan 6-12 månader på dig att fullfölja alla uppgifter (beroende när du startar din utbildning, vi jobbar alltid årsvis men du är välkommen att börja i tex mars om vi kommer fram till att det passar bättre).

 • Du kommer fysiskt assistera en grundutbildning och en workshop, dessa bokas in i samrådan med Johanna Hector. Du kan endast assistera utbildningar du själv redan deltagit i.

 • Resterande uppgifter sköts via mail och telefon. Räkna med ca 10 uppgifter att fullfölja under programmets gång.

 • Programmet avslutas i december året du påbörjade det oavsett när under året du påbörjade det.

Vad kommer du att få med dig:

 • Fördjupad pedagogisk skicklighet med fokus på assistering, teknik och filosofi

 • Finslipa din röst som yogalärare

 • Business of yoga, entreprenörskap inom yoga

 • Personlig utveckling

 • Möjligheten att assistera och stödja en stor bredd av elever

 • Erfarenhet av att arbeta med Johanna och Global Yoga teamet

 • Nya vänner för livet

 • Vägledning inom hållbart företagande och entreprenörskap

 • 500h Global Yoga certifiering

“Detta program var en av de mest värdefulla investeringar jag gjort. Jag fick rannsaka mig själv som yogalärare men framförallt som människa på yogans väg. Det var fantastiskt att ha en guide, en mentor, så tillgänglig. Jag fick tydlig och välriktad fred-back genom ett år av nya insikter och nya utmaningar.

Nu känner jag mig också bekväm i min andra yrkesroll!”
- Alexandra Leinonen, yogalärare och läkare

”Yogan förändrade mitt liv och Johanna har stor del i den förändringen. Inte bara har jag idag ett annat lugn och en nyfunnen styrka, fysisk som mental. Mitt liv har också förändrats då jag idag till stor del jobbar med yogan som min profession. Johanna har för mig betytt mod, hon har fått mig att våga när jag tvekat, men jag har också lärt mig vikten av att vara närvarande och att tala från hjärtat. Johanna ser till att jag aldrig slutar att utvecklas och att få lära av Johanna är en möjlighet jag inte nog kan lyfta fram. Om du har chansen. Ta den!” – Camilla

Förkunskaper och ansökan

Plats: Programmet är ej knuten till en geografisk plats. Du önskar själv vilken grundutbildning samt ws du assisterar i samråd med Johanna. 


Lärare: Johanna Hector och Global Yoga teamet.


Investering: 36 625 sek ink moms (34 552 sek ex moms). Går att delbetala.

Förkunskapskrav: För denna vidareutbildning krävs minst två års konsekvent ”vinyasa” yogapraktiserande, att du praktiserar minst 3ggr/veckan samt Global Yogas grundutbildningen och minst en Global Yoga workshop.


Hur ansöker jag? Maila oss och be om ansökningsformuläret till Mentor 500h. Fyll i det så utförligt du kan innan du skickar tillbaka det till info@globalyoga.se


Ansökningar tas emot under hela året, platserna är få och fylls snabbt upp så ansök i god tid. När du har lämnat in ansökan (mailas till info@globalyoga.se) kommer vi att meddela dig om du har blivit antagen till programmet inom ca två veckor från det att ansökan mottogs. Vi granskar din ansökan och hör av oss om vi har några frågor eller vill förtydliga något. 

När du blivit antagen, skickar vi en bekräftelse med information och betalningsuppgifter. För att säkra din plats måste du skicka tillbaka en bekräftelse.Vi ser fram emot att höra från dig!

"Första gången jag deltog på en Global Yoga klass var på Yoga Games 2016. Det var även första gången jag träffade Johanna och jag kan med handen på hjärtat säga att den klassen förändrade mitt liv. Jag hittade hem. Sedan dess har jag studerat över 500h med Global Yoga och har inte ångrat en enda utbildning. Förra året blev jag, under 500h programmet, coachad av Johanna och Sandra stöttade mig samtidigt som de gav mig tuff kärlek. Under dessa åren har jag fått möta mina rädslor i en säker miljö och vågat utmana mig själv långt utanför min bekvämlighetszon. Jag fick hjälp att hitta verktygen till att öppna mitt hjärta och nå min fulla potential. Idag är jag starkare, stoltare och modig nog att vara mer jag." - Malin

"När jag under våren 2012 fann Global Yogan var det som att komma hem både fysiskt och mentalt. .Efter varje utbildning och WS har det känns mer hemma, jag är grundad upplyft och påfylld.. Global yogan lyfter mig på ett sätt som jag inte trodde var möjligt. Johanna har fått mig att lita på mig och min förmåga. Johanna har lyft mig när jag behövt lyftas och guidat mig med en kärleksfull och stadig hand på min utstakade väg." - Kajsa H