Gå djupare in yogan och dig själv

– utveckla din roll som yogalärare


Är du intresserad av att fördjupa dig i yoga, din personliga utveckling och din roll som yogalärare? Då rekommenderar vi våra 500h-utbildningar. Det finns två vägar att gå:

 1. Du som vill utveckla andra samtidigt som du får personlig coaching kan välja att gå Global Yogas Assisteringsprogram som sträcker sig över lite drygt ett år. Läs gärna mer om programmet längre ner på den här sidan.

 2. Bygg din egen 500h-utbildning med våra utbildningar och workshops samt få feedback och pedagogisk utvecklign genom att hands on assistera en grundutbildning. Läs mer om detaljerna här nedan.

Skärddarsy din egen 500h-utbildning med Global Yoga-certifiering
Du som letar efter en gedigen utbildning med specialkompetens inom många områden kan välja att skräddarsy din 500h Global Yoga-certifiering. Du väljer workshops utifrån dina intresse (du får 50% rabatt på din 2ndra och 6e WS) och har fem år på att fullfölja:

När du ansöker till din 6e WS skriv tydligt att det är din 6e WS och att du vill ansöka om 500h certifieringen. Då får du 50% rabatt på workshopen samt att vi bokar in tillfälle för dig att assistera en grundutbildning. När du är godkänd på alla punkter får du ditt 500h certifikat och sigill som PDF att trycka samt använda digitalt.

"Global yoga grunnutdanningen er noe jeg anbefaler alle som skal ta yogautdanning. Som 5-barnsmamma hadde det vært vanskelig å tatt en yogautdanning i utlandet og vært borte fra familien i flere uker/måneder. Jeg har blitt kjent med andre yogiser som jeg fortsatt har kontakt med. Og min fantastiske lærer Eva Christensen er en stor inspirasjon for meg og alltid der for meg hvis jeg lurer på noe, noe jeg setter stor pris på. Jeg har også tatt PowerYoga med selveste Johanna Hector, og det var utrolig lærerikt og gøy! Gleder meg til å forsette å ta utdanning i Global Yoga som stadig utvikler seg, LOVE IT!" - Vanessa V.T

Global Yoga Assisteringsprogram 500h

Denna utbildning är vår mest exklusiva, med endast några få platser. Assisteringsprogrammet leds av Johanna Hector, och under drygt ett år (vi bestämmer tillsammans ditt schema) får du möjligheten att fördjupa din kunskap kring assistering, pedagogik och yogans filosofi tillsammans med henne och Global Yoga-teamet. Du blir också personligen guidad för att förfina och fördjupa din roll som River Guide. (Detta är även den naturliga vägen för dig som är intresserad av att arbeta med Global Yoga teamet i framtiden, ingen garanti och självklart inget måste).

Global Yogas Assisteringsprogram innebär att du:

 • Assisterar en Global Yoga-grundutbildning 100h

 • Assisterar en Global Yoga-workshop

 • Personlig handledning och mentorskap av Johanna Hector

 • Delaktighet i Global Yoga gruppen

Från detta 500h-program kommer du att få med dig:

 • Fördjupad pedagogisk skicklighet med fokus på assistering, teknik och filosofi

 • Personlig utveckling privat och som yogalärare

 • Möjligheten att assistera och stödja flertalet elever

 • Erfarenhet av att arbeta med Johanna och Global Yoga-teamet

 • Chansen att få representera Global Yoga på olika event

 • Gemenskap och yya vänner för livet!

”Yogan förändrade mitt liv och Johanna har stor del i den förändringen. Inte bara har jag idag ett annat lugn och en nyfunnen styrka, fysisk som mental. Mitt liv har också förändrats då jag idag till stor del jobbar med yogan som min profession. Johanna har för mig betytt mod, hon har fått mig att våga när jag tvekat, men jag har också lärt mig vikten av att vara närvarande och att tala från hjärtat. Johanna ser till att jag aldrig slutar att utvecklas och att få lära av Johanna är en möjlighet jag inte nog kan lyfta fram. Om du har chansen. Ta den!” – Camilla

Ansökan och datum för aktuell period

Datum: Maila info@globalyoga.se med din anmälan för 2019 (vi tar emot ansökningar året runt och vi sätter gemensamt ditt schema samt datum för när du börjar).

Plats: Sverige/Norge – vi bestämmer tillsammans vilka utbildningar du assisterar.

Lärare: Johanna Hector och Global Yoga-teamet

Investering: 19 080 sek ink 6% moms.

Förkunskapskrav
För denna vidareutbildning krävs minst två års konsekvent ”vinyasa” yogapraktiserande, att du praktiserar minst 3ggr/veckan samt har gått Global Yogas grundutbildningen och minst en Global Yoga workshops.

Hur ansöker jag?
Maila info@globalyoga.se och be att få ansökningsblanketten till Global Yogas Assisteringsprogram. Ansökningar tas emot under hela året, platserna är få och fylls snabbt upp så ansök i god tid. Vi granskar din ansökan och hör av oss om vi har några frågor eller vill förtydliga något. När du blivit antagen, skickar vi en bekräftelse med information. Då bokar vi tillsammans in datumen för de utbildningar du assisterar.

Vi ser fram emot att höra från dig!

"När jag under våren 2012 fann Global Yogan var det som att komma hem både fysiskt och mentalt. .Efter varje utbildning och WS har det känns mer hemma, jag är grundad upplyft och påfylld.. Global yogan lyfter mig på ett sätt som jag inte trodde var möjligt. Johanna har fått mig att lita på mig och min förmåga. Johanna har lyft mig när jag behövt lyftas och guidat mig med en kärleksfull och stadig hand på min utstakade väg." - Kajsa H