Gå med i vår Global Yoga kula*!

Välkommen med din ansökan till grundutbildningen eller någon av våra workshops

Så här gör du för att ansöka:
Fyll i ansökningformuläret nedan, eller maila info@globalyoga.se och be om ett ansökningsformulär. Genom att skicka in din ansökan godkänner du också villkoren. Du får svar från oss inom en vecka, och vid godkänd ansökan får du också information med litteraturlista, ungefärliga tider, plats samt faktura (fakturan kommer från email jira@me.com).

Observera att när din ansökan väl är godkänd är din anmälan bindande!

Datum för grundutbildningar hittar du här, och du kan läsa mer om när vi håller i workshops här. Tveka inte att höra av dig med eventuella frågor innan du skickar in din ansökan, och läs gärna igenom vår FAQ.

Vi ser fram emot att välkomna dig in i vår *kula = vårt yogacommunity!

Namn *
Namn
Titel, datum, plats
Din fakturaadress som privatperson eller företag (namn, postadress, organisationsnummer och email)
Vad jobbar du med – undervisar du yoga eller planerar du att börja göra det? Beskriv din erfarenhet av yoga och meditation. Har du gått andra relevanta utbildningar?
Vad inom yogan inspirerar dig? Vad utmärker en bra yogalärare, enligt dig?
Eventuella fysiska eller medicinska tillstånd? Tar du för närvarande någon medicin för fysisk eller psykisk sjukdom av något slag?
Var hörde du talas om Global Yoga-utbildningen? Övrigt du vill dela med dig av innan vi ses? Maila oss gärna två bilder + ditt namn till info@globalyoga.se
Jag godkänner villkoren *
Läs dem här ovan
"Min Global yoga grundutbildning är en av de bästa och mest energi givande jag gått. Fantastisk helhet och jag hittade min yoga form som jag både älskar för min egen del och att få dela med mina yogis kunder. Global Yoga har en mångsidighet som jag gillar både med det rent fysiska, men också ett djup i det andliga på med fin och viktig vardaglig nivå. Detta är något jag bär med mig i min livsstil och bemötande gentemot andra. Hade bästa gruppen och fina Camilla Oldberg som lärare, fick också fin assistering av Lisa Jagemark. Dessa utbildningar är något jag varmt rekommenderar och jag hoppas framöver gå vidare i nya steg inom Global Yogan." - Mia L