Gå med i vår Global Yoga kula*!

Välkommen med din anmälan till grundutbildningen eller någon av våra workshops

Så här gör du för att anmäla dig:
Fyll i anmälningsningformuläret nedan. Vi ber dig fylla i det så utförligt som möjligt så att vi kan lära känna dig samt se om Global Yoga utbildningarna är en bra match för dig i livet just nu. När du skickar in anmälan nedan godkänner du vår återbetalningspolicy, läs därför nog igenom villkoren HÄR. Anmälan är bindande. Du får svar från oss inom 7-10 dagar, och vid godkänd anmälan får du också information med litteraturlista, ungefärliga tider, plats samt faktura (fakturan kommer från email jira@me.com).

Observera att din anmälan är bindande.

Datum för grundutbildningar hittar du här, och du kan läsa mer om när vi håller i workshops här. Tveka inte att höra av dig med eventuella frågor innan du skickar in din anmälan. Läs gärna igenom vår FAQ.

Viktigt för dig som anmäler dig till din andra workshop: Ange ”200h certifierings rabatt” i rutan fakturerainformation. Skriv även datum/ort för din grundutbildning samt certifierad workshop. Du får 50% rabatt på dina sista 50h (av 200h) så länge de påbörjas inom 24 månader efter första utbildningen. Det innebär att du får hela Global Yoga 200h certifieringen för 36 625 sek ink moms. Du får även 50% rabatt på din sjätte workshop (dina sista 50h av 500h) samt om du går en utbildning/workshop du redan gått med oss tidigare.

Vi ser fram emot att välkomna dig in i vår *kula = vårt yogacommunity!

Namn *
Namn
Fullständigt personnummer (årmånaddatum-xxx)
Titel, datum, plats
Din fakturaadress som privatperson eller företag (namn, postadress, personnummer eller organisationsnummer och email) Glöm ej att ange om du är berättigad till 200h certifierings rabatt i detta fällt!
Vad jobbar du med – undervisar du yoga eller planerar du att börja göra det? Beskriv din erfarenhet av yoga och meditation. Har du gått andra relevanta utbildningar?
Vad inom yogan inspirerar dig? Vad utmärker en bra yogalärare, enligt dig?
Eventuella fysiska eller medicinska tillstånd? Tar du för närvarande någon medicin för fysisk eller psykisk sjukdom av något slag?
Var hörde du talas om Global Yoga-utbildningen? Övrigt du vill dela med dig av innan vi ses? Maila oss gärna en bild + ditt namn till info@globalyoga.se så att vi kan få ett ansikte till din anmälan och lära känna dig bättre.
Jag godkänner villkoren *
Läs dem här ovan

"Min Global yoga grundutbildning är en av de bästa och mest energi givande jag gått. Fantastisk helhet och jag hittade min yoga form som jag både älskar för min egen del och att få dela med mina yogis kunder. Global Yoga har en mångsidighet som jag gillar både med det rent fysiska, men också ett djup i det andliga på med fin och viktig vardaglig nivå. Detta är något jag bär med mig i min livsstil och bemötande gentemot andra. Hade bästa gruppen och fina Camilla Oldberg som lärare, fick också fin assistering av Lisa Jagemark. Dessa utbildningar är något jag varmt rekommenderar och jag hoppas framöver gå vidare i nya steg inom Global Yogan." - Mia L