Global Yoga Vibes 2019
Mar
16
to Mar 23

Global Yoga Vibes 2019

Följ med Global Yogas grundare Johanna till Bali - ön som vibrerar av PRANA! En veckas utveckling och återhämtning där du själv kryddar dagarna med valfria aktiviteter för att skräddarsy DITT retreat. Global Yoga är lyriska över att kunna erbjuda denna exklusiva resa till Balis sköna och gröna vidder. Förutom att njuta av den transformerande yogan, kan du utforska Bali med dess terapeuter/behandlingar, kultur, surf, golf, natur och annat som lockar dig under din vistelse, vilket gör detta till en unik livserfarenhet.

Begränsat antal platser!!

View Event →
SoulWork Recharge Weekend
Feb
2
11:30 AM11:30

SoulWork Recharge Weekend

Varmt välkommen till en weekend till brädden fylld med träning, yoga, glädje, inspiration och återhämtning - en SoulWork Recharge weekend.

Anna Kronlid, har bjudit in sin yogalärare och inspirationskälla Johanna Hector och fantastiska PT:n Paulina Friberg. Tillsammans kommer de bjuda på det bästa från SoulWork Club.

På schemat står meditation, yoga, svettiga träningspass, inspiration och kunskap, mat för kroppen och själen, havsbastu, övernattning och samtal. Allt detta på vackra Bokenäset Hotell och konferens vid havet på Västkusten.

View Event →