Gobal Yoga Action

  • SATS Masthugget 44 Andra Långgatan Göteborg, Västra Götalands län, 413 27 Sweden

Global Yoga Action 8/10
Energi och inspiration som räcker året ut

Varmt välkommen till en dag fylld av inspirerande klasser och workshops. Tillsammans fyller vi på med energi inför de mörka månaderna genom att boosta din yoga praktisering som elev och kanske få lite nya idéer för dig som är river guide (lärare) samtidigt som vi donerar all vinst till UNICEF.

Kom som du är, oavsett om det är din första vecka på yogamattan eller ditt tionde år. Du går på så många klasser du känner för under dagen.

 

Pris 895 sek (ink 6% moms)
Tid 1200-1800
Plats SATS Masthugget
Anmälan - maila info@globalyoga.se med ditt namn och ev företag. Betala sedan in 895sek till BG 712-8283 (skriv ditt namn som referens). När vi mottagit din betalning har du garanterat din plats. Anmälan är bindande och återbetalas ej. Vid sjukdom eller förhinder kan du överlåta eller sälja din plats vidare. Maila då info@globalyoga.se vem som tar din plats. Vi mailar dig kvitto.

Mer detaljerad info HÄR!

Vi ser fram emot att ses i oktober

BOM BOM Global Yoga

September 3
Prana Festival
February 10
Yoga Games