Back to All Events

Gobal Yoga Action 2017

  • Holiday Club Åre Strand Åre, Jämtlands län, 830 13 Sweden (map)

Global Yoga Action 19/8
Ingen kan göra allt men alla kan göra något. Tillsammans är vi starka!

Årets upplaga av actiondagen flyttas upp till fjällen och Åre! Global Yoga teamet önskar dig varmt välkommen till en härlig lördag i yogans tecken. Vi håller till på Holiday Club, där du kommer kunna njuta av den fantastiskt vackra yogasalen, frisk fjälluft och gemenskap samtidigt som du bidrar till UNICEF (all vinst skänks oavkortat dit).

Det kommer vara en härlig mix av olika klasser som presenteras av Global Yogas utbildningsteam. Kom som du är, yogan är för ALLA!

 

Plats: Holiday Club, Åre Strand, Åre. För dig som vill göra helgen till en egen ”Yoga Getaway” finns möjlighet att boka boende på Holiday Club till rabatterat pris. Logi kostar 1200kr/natt/rum. Ni kan vara max tre personer/ rum till detta pris. Då ingår frukost, inträde till bad, Season Sauna och gym. Bokas via www.holidayclub.seAnge bokningskoden ”GYACTION” för att få detta pris.

Tid: 13 -19 Vem kan delta: Alla som är intresserad av yoga. Vi rek att du har yogat minst tio gånger innan.

Vad ingår: 4 pass samt gemensam fika. Klasserna förbokas ej, du väljer på plats vilka du vill gå på under dagen.

Anmälan: Maila info@globalyoga.se med ditt namn och ev företag samt om du önskar lunch (denna betalas på plats till självkostnadspris 120sek). Betala sedan in 895sek till BG 712-8283 (skriv ditt namn som referens). När vi mottagit din betalning har du garanterat din plats. Anmälan är bindande och återbetalas ej. Vid sjukdom eller förhinder kan du överlåta eller sälja din plats vidare. Maila då info@globalyoga.se vem som tar din plats.

Internationella betalningar:
IBAN: SE54 8000 0810 5994 4295 6778
Via Bic SWIFT: SWEDSESS
JIRA Motion AB

Mer detaljerad info HÄR!

Som vanligt doneras allt överskott till UNICEF! Vi ser fram emot att ses på mattan

BOM BOM Global Yoga

 

I samarbete med grymma SATS Åre och Holiday Club

I samarbete med grymma SATS Åre och Holiday Club

Earlier Event: June 17
Global Yoga Yin Fördjupning 40h
Later Event: September 9
Prana Festival