Back to All Events

Yoga Games Stockholm 2020


  • Munchenbryggeriet 2 Torkel Knutssonsgatan Stockholm, Stockholms län, 118 25 Sweden (map)

TEMA: Benefits of stillness

Koden GLOBALYOGA ger dig 15% rabatt på all bokning!

Tillsammans uppmärksammas alla de fördelar som ges av att landa, sänka tempo, och hitta tekniker för detta. Behovet har aldrig varit större som en motpol till vardagens ökande tempo. 

Yoga Games är 3 dagar fyllda med inspirerande klasser, föreläsningar och workshops. Du sätter själv ihop ditt schema och bokar de klasser du vill gå på. Se till att boka i tid då många klasser blir fulla. På plats kan du sedan ändra klasser i mån av plats så ingen anledning för beslutsångest.

Yoga Games är den självklara mötesplatsen för alla med intresse för yoga! 2020 arrangeras Yoga Games i Stockholm för sjätte året i rad. Biljetterna kostar mellan 1000-2750 kr beroende på antal dagar du går (välj själv1-3 dagar) samt när du bokar din biljett. Se till att boka med boka tidigt rabatter.


En stor bonus under Yoga Games lördag och söndag är den energirika hälsomässa där utställare brukar har riktigt bra erbjudande exklusivt för dig! Helt graits entré och öppet för allmänheten, inga biljetter behövs.

2019yogagames_sthlm (465).jpg
Earlier Event: November 24
Global Yoga Yin Retreat
Later Event: March 6
Global Yoga Fördjupning Retreat