Back to All Events

Global Yoga Vibes


  • Ananda Cottages Ubud Bali (map)

Följ med Global Yogas grundare Johanna Andersson till Bali - ön som vibrerar av PRANA! En veckas utveckling och återhämtning där du själv kryddar dagarna med valfria aktiviteter för att skräddarsy DITT retreat. Global Yoga är lyriska över att kunna erbjuda denna exklusiva resa till Balis sköna och gröna vidder. Förutom att njuta av den transformerande yogan, kan du utforska Bali med dess terapeuter/behandlingar, kultur, surf, golf, natur och annat som lockar dig under din vistelse, vilket gör detta till en unik livserfarenhet.

Begränsat antal platser!!

Pris
Del i dubbelrum: 12 580 sek/person
Svit dubbelrum: Tillägg 500 sek/person
Kostnad singelrum: Tillägg 4 500 sek
Svit singelrum: Tillägg 1 000 sek
Medresenär: 8 580 sek

Här finns all detalj info :)

 

Later Event: June 17
Global Yoga Yin Fördjupning 40h