Back to All Events

Global Yoga You Depth Landskrona

  • Studio YogaNu Landskrona Sweden (map)

Global Yoga You - med Johanna Andersson
Svettas, lek och slappna av
2h yoga och 30min frågestund
Öppen för alla nivåer

 

Johanna Andersson är grundaren av Global Yoga, en yoga skola och filosofi för 2000-talets människa. Kärnan i Global Yoga är våra lärare och deltagare. Alltså du också! Vi tillsammans utvecklar och skapar Global Yoga. Vi delar regelbundet med oss av erfarenheter, musik, inspirerande citat, flöden, spellistor och nya kunskaper både online – och fysiskt så ofta vi får chansen att ses. Vårt gemensamma mål är att ALLA ska finna sin väg inom yogan.

Nu har du chansen att praktisera tillsammans med Johanna och ställa dina frågor om allt från yta till djup! (Vilken yogamatta är bäst? Hur blir man rörligare? Hur kan yoga hjälpa osrpraktisera villkorslös kärlek?)

Idag jobbar Johanna heltid med Global Yoga samt som personlig tränare och yogalärare i Göteborg. Hon balanserar den hårfina linan av företagande, livet som två barns mamma och längtan efter att utmana och utveckla sig själv (som så många andra ;).

Hon brinner och drivs av att se sina elever utvecklas både på mattan och i livet. Yoga kan verkligen vara för alla, det gäller att möta eleven där hen befinner sig fysiskt, mentalt och emotionellt. Yoga är ett otroligt system med många kraftfulla verktyg. Hennes devis är smartare, inte hårdare.
Global Yoga Power - You!
En välbalanserad praktisering med både djup avslappning och utmaning! Du är perfekt. Du har ett gott omdöme samtidigt som du har en vild, galen best som skriker efter föda. I dagens samhälle är det svårt att hylla och lyfta båda dessa sidor, kanske ens acceptera dem, acceptera dig själv. Global Yoga har alltid handlat om redskap och vänskap för att bli mera DU. Och ja, utveckling upplevs i hjärnan som fysisk smärta. Ja, utveckling är svårt. Nej, ingen gillar det. Och i slutändan är det enda som ger oss tillfredsställelse.
Men något måste ge. Du kan inte gå till gymmet för att se bra ut för att gå till gymmet. Vid något tillfälle måste du bara möta det faktum att det kommer att kännas.
Här börjar du. Du erkänner att du vill. Och sedan praktiserar du. Det är inte svaghet som ger oss förmågan att älska villkorslöst, det är styrka!
För mer info om Global Yoga - www.globalyoga.se
För mer info om Johanna - www.jira.se


Anmälan görs till info@studioyoganu.se, den är bindande med kan överlåtas. Din investering är 425:-


Mer info och anmälan här
Tid: 2 mars kl 17-1930
Plats: Studio YogaNu Landskrona


För mer info om Johanna - www.jira.se

 

Earlier Event: February 9
Yoga Games Stockholm
Later Event: March 3
Global Yoga You Helsingborg