Back to All Events

Global Yoga Yin Stockholm

  • Altromondo Stockholm Sweden (map)

Landa och slappna av – 70min yoga och 20min frågestund

Johanna Andersson är grundaren av Global Yoga, en yoga skola och filosofi för 2000-talets människa. Kärnan i Global Yoga är våra lärare och deltagare. Alltså du också! Vi tillsammans utvecklar och skapar Global Yoga. Vi delar regelbundet med oss av erfarenheter, musik, inspirerande citat, flöden, spellistor och nya kunskaper både online – och fysiskt så ofta vi får chansen att ses. Vårt gemensamma mål är att ALLA ska finna sin väg inom yogan.

Nu har du chansen att praktisera tillsammans med Johanna och ställa dina frågor om allt från yta till djup! (Vilken yogamatta är bäst? Hur blir man rörligare? Hur kan yoga hjälpa osrpraktisera villkorslös kärlek?)

Idag jobbar Johanna heltid med Global Yoga samt som personlig tränare och yogalärare i Göteborg. Hon balanserar den hårfina linan av företagande, livet som två barns mamma och längtan efter att utmana och utveckla sig själv (som så många andra ;).

Hon brinner och drivs av att se sina elever utvecklas både på mattan och i livet. Yoga kan verkligen vara för alla, det gäller att möta eleven där hen befinner sig fysiskt, mentalt och emotionellt. Yoga är ett otroligt system med många kraftfulla verktyg. Hennes devis är smartare, inte hårdare.

Global Yoga Yin!
En välbalanserad praktisering med både djup avslappning och en gnutta utmaning!
Öppen för alla nivåer

Följt av stund för frågor och reflektioner.

Schema & Bokning

  • Datum: 12/3 2018
  • Tid: 14.00-15.30
  • Pris: 250kr eller 1 klipp.
  • Plats: Altromondo Stockholm

Mer info och anmälan här


För mer info om Johanna - www.jira.se

 

Earlier Event: March 11
Global Yoga You Stockholm
Later Event: April 27
Yoga Games Göteborg