Back to All Events

Global Yoga Yin Retreat


  • New Horizon Ericeira Portugal (map)

Var: New Horizon, Ericeira, Portugal
När: 16-23 juni 2018
Pris: 15 000 sek
Lärare: Eva Christensen
Detta ingår: Boende i dubbelrum på New Horizon.
Halvpension: Frukost varje dag, samt 4 middagar (tre rätters).
Yin film + manual
Ingår ej: Kurslitteratur Flyg samt transfer till/från retreatet

Innehåll: Fler och fler lägger till Yin yoga till sina ordinarie sadhana och träningsrutiner. Yin yoga ger ett ökat flöde av energi genom att fokusera på djupare vävnader i kroppen. Därför är Yin yoga ett perfekt komplement till din mer aktiva praktisering. Vi tittar på hur man kan praktisera Yin yoga och vilka asanas som är passande. Vi studerar dessa positioner i detalj, inklusive deras variationer och alternativ. Du lär dig även att sätta samman positionerna till mjuka flöden i logisk följd. Centrala teman och syften ligger bakom varje klass. Sist men inte minst går vi in på olika rörelser, andnings tekniker och meditationer som kan fördjupa din Yin praktik och öka flödet av PRANA i kroppen.

Vem kan delta: Yogalärare som vill undervisa Yin klasser. Personliga tränare som vill ge sina klienter mer rörlighet. Men även privatpersoner som vill träna Yin yoga och skapa en egen Yin rutin.

Veckans upplägg: Gjennom uken kommer vi til å praktisere Yin Yoga 2 gånger daglig varvat med Yin teori. Du vil gjennom uken få rikelig tid til å nyte av Portugals vakre strender, prøve surfing og stand up paddling om du ønsker,og vil også få tilbud om fantastiske massasjer og hudpleiebehandlinger til spesialpris.

Anmäl dig här!
Vid anmälan får du litteraturlista, film och ungefärligt schema.


För mer frågor gällande retreatet, vilka resor du ska boka maila Eva på eva.globalyogabergen@gmail.com

 

Earlier Event: April 27
Yoga Games Göteborg
Later Event: February 2
SoulWork Recharge Weekend