Back to All Events

Global Yoga Vibes 2019


  • Ananda Cottages Ubud Bali (map)

Följ med Global Yogas grundare Johanna till Bali - ön som vibrerar av PRANA! En veckas utveckling och återhämtning där du själv kryddar dagarna med valfria aktiviteter för att skräddarsy DITT retreat. Global Yoga är lyriska över att kunna erbjuda denna exklusiva resa till Balis sköna och gröna vidder. Förutom att njuta av den transformerande yogan, kan du utforska Bali med dess terapeuter/behandlingar, kultur, surf, golf, natur och annat som lockar dig under din vistelse, vilket gör detta till en unik livserfarenhet.

Datum: 16-23 mars 2019
Plats: Ubud, Bali
Pris:
Del i dubbelrum: 14 480 sek
Kostnad singelrum: Tillägg 4 500 sek
Medresenär: 9 480 sek (utan yogan)


Mer detaljerad information HÄR!

Earlier Event: February 2
SoulWork Recharge Weekend