Back to All Events

Global Yoga Fördjupning Retreat


  • Sandhi House Ericeira Portugal (map)

Var: Sandhi House, Ericeira, Portugal
När: 6-13 mars 2020
Pris: 19 800 sek
Lärare: Eva Christensen
Detta ingår: Boende i dubbelrum på Sandhi House, halvpension: Frukost varje dag, samt 4 middagar (tre rätters).
Global Yoga Fördjupning 50h WS + manual
Ingår ej: Kurslitteratur, flyg samt transfer till/från retreatet

Innehåll: Under helgen med Global Yoga Fördjupning får du utveckla din autentiska röst som yogalärare och att hitta ditt eget uttryck som river guide. Du får mer kunskap inom österländsk anatomi, filosofi och mytologi, prova på olika meditationstekniker och prata om vad det innebär att arbeta som yogalärare. Vi tittar också ingående på teknik och biomekanik i både grundläggande och mer avancerade asanas – och framför allt hur man flätar dem samman till bra yogaklasser (klasskonstruktion) och sköna flöden (sequencing). Vi vill inspirera dig att hitta vad just du har att ge inom yogans värld.

Vem kan delta: Du som gått Global Yogas grundutbildning är välkommen att gå Global Yoga Fördjupning 50h som en del i din 200h-certifiering, eller för att fortsätta utvecklas som river guide. Den är utformad för att vara som ”del 3” efter dina två första helger på grundutbildningen, som ett naturligt steg på din resa som yogalärare. Vi välkomnar även deltagare som har 200h certifierad yogautbildning med vinyasa inslag.

Veckans upplägg: Under veckan kommer vi praktisera yoga 2 gånger om dagen varvat med teori och pedagogiska moment. Du vil gjennom uken få rikelig tid til å nyte av Portugals vakre strender, prøve surfing og stand up paddling om du ønsker,og vil også få tilbud om fantastiske massasjer og hudpleiebehandlinger til spesialpris.

Anmäl dig här!
Vid anmälan får du litteraturlista, film och ungefärligt schema.


För mer frågor gällande retreatet, vilka resor du ska boka maila Eva på eva.globalyogabergen@gmail.com

hotel8.jpg
Earlier Event: February 7
Yoga Games Stockholm 2020
Later Event: March 14
Global Yoga Yin Retreat in English