Global Yoga Fördjupning 50h

– ta nästa steg som yogalärare: go deeper


Att vara en inspirerande yogalärare är lättare om du hittar din egen röst. Det gäller inom allt från pedagogik och assisteringar, till filosofi och klasskonstruktion. Inom Global Yoga tycker vi att de bästa yogaklasserna är de med en stark intention (fysisk eller mental), smart och säker sequencing och en yogalärare som undervisar på ett sätt som är autentiskt och trovärdigt.

Under Global Yoga Fördjupning jobbar vi med nya klasser, meditation, föreläsningar och hemläxor anpassade för att DU ska ta ytterligare ett steg på din resa som Global Yoga river guide. Målet är att du ska få större självförtroende och hitta din egen röst som yogalärare. En härlig bonus är att du får samtala, umgås med och lära känna andra Global Yogis och ta del av deras erferenheter :)

Vad innehåller workshopen?
Under helgen med Global Yoga Fördjupning får du utveckla din autentiska röst som yogalärare och att hitta ditt eget uttryck som river guide. Du får mer kunskap inom österländsk anatomi, filosofi och mytologi, prova på olika meditationstekniker och prata om vad det innebär att arbeta som yogalärare. Vi tittar också ingående på teknik och biomekanik i både grundläggande och mer avancerade asanas – och framför allt hur man flätar dem samman till bra yogaklasser (klasskonstruktion) och sköna flöden (sequencing). Vi vill inspirera dig att hitta vad just du har att ge inom yogans värld.

Vem kan delta i workshopen?
Du som gått Global Yogas grundutbildning är välkommen att gå Global Yoga Fördjupning 50h som en del i din 200h-certifiering, eller för att fortsätta utvecklas som river guide. Den är utformad för att vara som ”del 3” efter dina två första helger på grundutbildningen, som ett naturligt steg på din resa som yogalärare. Vi välkomnar även deltagare som har 200h certifierad yogautbildning med vinyasa inslag.

Vid anmälan får du litteraturlista och ungefärligt schema.

Pris: 11 450 sek ink 6% moms

Lärare: Lisa Jagemark & Sofia Löfstaf

Datum: HÄR