Gemenskap – Utbildningar – Inspiration

Global Yoga

Global Yoga är en utvecklande personlig yogaform anpassad till 2000-talets människa, där fysiska utmaningar varvas med mentala intentioner. Tekniker från både öst och väst blandas i yogaklasser med precision och flöde. Global Yoga har under de senaste sex åren utbildat och vidareutbildat över 650 yogalärare i Norden. Vi erbjuder allt från grundutbildningar, workshops, inspirationsdagar och retreats. Global Yoga utvecklades av Johanna Hector (före detta Andersson) efter flera års praktiserande med de främsta yogisarna i vår tid och undervisande runt om i världen.

 

Global Yoga erbjuder idag:

  • Utbildningar
  • Workshops och vidareutbildningar
  • Retreats och event
  • Gemenskap både globalt och lokalt
  • Filmer online och fysiska dvd:er
  • Produkter för att göra vardagen roligare

100-500h yogalärar-utbildning

Våra utbildningar är anpassade till 2000-talets människa och våra behov idag. Sedan starten 2007 har vi utbildat över 500 Global Yogis i Norden och efterfrågan på Global Yoga-lärare ökar konstant. Hos oss har du möjligheten att pussla ihop din egen utbildning med hjälp av spännande workshops, 100h, 200h eller 500h.

Workshops för privatpersoner & yogalärare

Det finns alltid något nytt att upptäcka, utforska och uppleva inom yogan. Global Yoga är ledande i att tillhandahålla fortbildnings möjligheter för dig som är yogalärare eller erfaren yogi. Boosta din personliga praktik, utveckla din pedagogik, bredda din asana-bank, möt nya kundgrupper på mattan eller fördjupa dig i yogafilosofi.

Gemenskap för inspiration & utveckling

Kärnan i Global Yoga är våra lärare och deltagare. Alltså du också! Vi tillsammans utvecklar och skapar Global Yoga. Vi delar regelbundet med oss av erfarenheter, musik, inspirerande citat, flöden, spellistor och nya kunskaper både online – och fysiskt så ofta vi får chansen att ses. Vårt gemensamma mål är att ALLA ska finna sin väg inom yogan.

 
"Min grundutbildning i global yoga ledd av Sofia Löfstaf och med och assisterade Pernilla Lorentzen var helt fantastiskt så härlig grupp med dessa fina riverguids, den var intensivt men helt underbar och det har lätt till så många nya möten. Att få dela med sig och undervisa i global yoga är en fantastisk bonus det ger så mycket kärlek och en fantastisk energi . Kan varmt rekommendera denna utbildning och jag hoppas snart på att gå några fler utbildningar och workshops." - Linda L.W
 
"Assisteringsprogrammet var ett sätt för mig att investera i mig själv och utforska min potential. Min lärare Johanna Andersson var det professionella, ärliga, kunniga, kärleksfulla bollplank jag behövde. Uppgifterna och feedbacken under programmets gång har tagit mig längre än vad jag trodde var möjligt yrkesmässigt och privat." - Anna K