Inversion 50h

– from grounding to lifting!


Inversioner har fascinerat yogis i åratal. Att vända världen uppochner kräver ibland mod, för oss öga mot öga med oss själva och utmanar våra perspektiv. Men inversioner kan även lugna ner, centrera och grunda oss. Kanske är de inte de mest fotogeniska inversionerna som ger de största häsloeffekterna eller? Är inversioner endast för de unga och vältränade? Varför la yogisarna isåfall så stor vikt vid dem? I denna workshop arbetar vi med hela spektrat, från barnet till handstående!

Vad innehåller workshopen?
Under den här workshopen lär du dig de olika inversionernas unika värde och deras funktion i din yogapraktisering. Du får tid att utveckla din egen träning med hjälp av övningar som byggs upp gradvis utifrån din egen nivå – detta blir sedan din sadhana. Vi går även igenom inversionernas påverkan på våra inre organ, leder, ryggrad, ämnesomsättning, känslor och energi. Delar av utbildningen kommer att vara utmanande, både fysiskt och psykiskt, men vi finns här för att stärka ditt mod och lyfta din förmåga att möta utmaningar på mattan med intelligens, tålamod och humor.

Vem kan delta i workshopen?
Inversioner passar yogalärare som vill fördjupa sin kunskap inom ämnet, men lärare/ledare inom andra områden som vill kunna erbjuda sina elever flera olika sätt att praktisera inversioner på. Privatpersoner som vill fördjupa sin kunskap, förståelse och praktisering av inversioner är också välkomna!

Vid anmälan får du ungefärligt schema.

Pris: 11 450 sek ink 6% moms

Lärare: Johanna Hector

Datum: HÄR

ARO_4232.jpg