YinFördjupning1 kopia.jpg


Vad gäller för att jag ska få 50% rabatt på en workshop?
Vi vill stötta och inspirera dig i din utveckling som River Guide och Global Yoga lärare. Därför får du 50% rabatt på den andra och sjätte workshopen, alltså dina sista 50h av din 200h certifiering och dina sista 50h av din 500h certifiering (läs mer om 500h certifiering här). För att få denna rabatt gäller det att du fullföljt grundutbildningen på 100h samt en workshop på 50h och att den andra workshopen påbörjas senast 24 månader efter det att du började din grundutbildning (eller workshop, vissa väljer att gå en workshop först och sedan grundutbildningen vilket är helt ok). När du anmäler dig HÄR ber vi dig skriva ”200h certifierings rabatt” i rutan om fakturainformation. Skriv även datum/ort då du gick grundutbildningen samt din certifierade 50h workshop. (Rabatten går ej att kombinera med andra erbjudanden och gäller ej på grundutbildningen).

Det innebär att du får hela Global Yoga 200h certifieringen för 36 625 sek ink moms.

NYHET: Nu erbjuder vi dig 50% rabatt om du vill gå om en workshop eller utbildning du redan gått. Vi uppdaterar ofta innehållet och våra manualer samt att många upplever att de lär sig helt nya saker andra gången de går utbildningen. Ange när du gick utbildnigen i din ansökan för att få 50% rabatten!

Dyk djupare inom det som kittlar dig!

Alla är välkomna på våra 50h workshops. Vissa går dem för att fördjupa sin egen yogapraktisering och många för att skaffa specialistkunskap inom områden som lockar och intresserar både dem själva och sina deltagare.

Våra workshops består av ca 8 timmars förberedande uppgifter inför utbildningen, 2,5 dag på plats (du kan välja datum som är en fredag-söndag eller mitt i veckan om det passar dig bättre, kalender HÄR) följt av ca 6 veckors hemuppgifter.

Global Yoga utvecklas konstant och just nu erbjuder vi workshops inom:

Att gå en workshop är ett sätt att fördjupa dina kunskper inom ett specefikt område. Vår struktur inom Global Yoga ger dig även chansen at skräddarsy din egen resa och ta det i den takt som passar dig. Många väljer att certifiera 200h med Global Yoga och då ger vi dig 50% rabatt på den sista workshopen, sålänge du fullföljer dina 200h med Global Yoga inom 24 månader.

Vill du certifera dig mot 500h med oss kan du läsa mer om det här.