Power/Personlig träning 50h

– workshop i yoga som personlig träning


Personlig träning inom yoga och rörlighet efterfrågas mer än någonsin! Med 3 dagars workshopen Global Yoga Power lär du dig hur man bygger upp och anpassar ett PT-program efter klientens önskemål och förutsättningar. Vi lägger mycket tid på hur du assisterar och justerar asanas, samtidigt som du får en ny övningsbank speciellt framtagen för att kunna utveckla dina klienter genom coachning en-och-en på mattan. Med yogan som redskap kan din klient bli starkare, rörligare och mer balanserad, både fysiskt och mentalt.

Vem kan delta i workshopen?
Power 50h är perfekt för personliga tränare som vill bredda sin kunskap, yogalärare som vill jobba med PT-yoga, samt yogalärare som vill fördjupa sin kunskap inom klasskonstruktion och assistering. Du kan även gå workshopen som intresserad privatperson utan tidigare yogautbildning.

Vid anmälan får du litteraturlista, film och ungefärligt schema.

Pris: 11 450 sek ink 6% moms

Lärare: Johanna Hector & Sandra Jämtfjäll

Datum: HÄR

"På Global Yoga Power fick jag många insikter om de mönster jag fastnat i som yogalärare. Det har tagit mig till en ny nivå när jag lär ut yoga." - Nellie R

"Workshopen POWER gav mig självförtroendet att hålla 1-1 PT Yoga sessions som går på djupet; att inte "bara" lära någon yogapositioner som är bra för just deras kroppar (även om det också kommer på köpet).

Förutom att certifieringsuppgifterna och feedback puttade mig ett steg fram i min egen personliga utveckling känner jag att jag fått en bra struktur och intervjuteknik som hjälper mig och kunden att se helheten.

Att dessutom få möjlighet att diskutera proffessionalism, hur man tar betalt, etc med fellow River Guides är annars en viktig del som man lätt glömmer.
Proffsigt, effektivt, and a lot of tough love." - Marie R