Global Yogas utbildningsteam

– vi brinner för att utbilda inom yoga!


Global Yoga-teamet innehåller ett gäng passionerade yogalärare, alla med sin unika röst. Hela tanken med Global Yoga är mångfald. Hos oss finns det inte ETT rätt sätt. Precis som blommorna ute i naturen är varje människa unik. När vi tillåts växa med rätt näring och guidning skapas MAGI!

Men vi i teamet har såklart några saker gemensamt – vi brinner för yoga och pedagogik! Att få kombinera dem i mötet med dig innebär att vi ofta måste nypa oss själva i armen – är det här en dröm, eller kan man faktiskt kalla detta ett jobb?

Scrolla ner och läs om du vill lära känna oss lite bättre innan vi ses på mattan. Vi ser fram emot att ses live :)

Johanna, Eva, Sandra, Sofia, Camilla, Anna, Kajsa, Lisa H, Lisa J, Therése, Fröydis, Cecilia och Andreas.


Johanna HECTOR

Johanna Andersson – initiativtagare till Global Yoga

Johanna Andersson – initiativtagare till Global Yoga

Här kan du yoga för mig: Min bas är i Göteborg. Jag har öppna klasser på HiYoga Masthugget och Askim samt i JIRA Studion och online.
Biografi: Utbildad i Management med inriktning Hälsopromotion på universitetet. Kurser i mänskliga rättigheter, kommunikation och projektledarskap. Global Yoga växte organsikt fram genom mina olika utbildnigar och erfarenheter i yoga och träningsbranschen. 2006 utvecklade jag vår första grundutbildning och vi fortsätter att utvecklas organsikt tillsammans med våra lärare och elever. Jag jobbar i vardagen med utveckling och administration av Global Yoga samt har personlig träning, yoga och andra träningsklasser, föreläsningar, retreats och utbildningar. Har jobbat som utbildare för Les Mills och utvecklat flera olika träningskoncept så som NIKE Free, MOJO Yoga, Hot MOJO och Yoga For Athletes. Min senaste kreation är SoulWorkClub, ett online wellness community för hälsa innifrån och ut.
Yoga bakgrund: Jag fann yogan när jag arbetade och studerade i Swaziland. Sedan dess har jag alltid återvänt till mattan! Med bakgrund som danslärare kom snabbt suget att även få dela med mig av yogan. Min första yogautbildning var med SAFE i Sverige. Sedan dess har jag studerat med (vågar inte räkna ihop timmarna men garanterat fyrsiffrigt) Jag sökte mig till internationella lärare i Indien, USA, Europa och Indonesien. Efter att ha studerat många olika stilar med bland annat Shiva Rea, B.K.S Iyengar, Cindy Lee, Bryan Kest, Ana Forrest, Jonathan Monks, James D’Silva, Katy Appleton, Maty Ezraty och Chad Hamrin med flera skapade jag Global Yoga, en yoga inspirerad av dessa globala traditioner! Parallellt med yogan har jag studerat pilates, kampsport, meditation, andningstekniker, mindfullness, funktionell träning (TRX, Kettelbell, löpning) och hälsopromotion. Samarbeten med Nike, Les Mills och Holistic Training utvecklade mig som utbildare inom gruppträning och gav mig många pedagogiska verktyg.
Mina klasser är: Mitt motto är – Träna smartare – inte hårdare. Gäller fysiskt, mentalt och själsligt.
Leder Global Yoga: Power, Yin, Inversion, Mama, Rest, Mentor programmet och retreats.
Därför yogar jag: Det gör mig till en starkare och mer ödmjuk människa.
Därför undervisar jag yoga: Att se andra växa in i sig själva, att bli komfortabla i sin egen hud och se att även för dem är ALLT möjligt! Det finns inget mer givande.
Mer Johanna: johannahector.com soulworkclub.com samt FB & IG


Camilla Oldberg

Camilla Oldberg – Utbildare grundutbildning & Global Yoga Mama

Camilla Oldberg – Utbildare grundutbildning & Global Yoga Mama

Här kan du yoga för mig: På Endorfin i Alingsås samt online på Yogobe.
Biografi:I grunden är jag en skrivälskande hälsovetare som älskar rörelse. När jag inte yogar, springer jag med vinden i håret i skogen och på dagarna driver jag företaget Creo Hälsa AB samt arbetar med Pausa Smart- digital träning för arbetsplatsen. Alltid mamma till världens finaste killar, Ville och Pelle.
Yoga bakgrund: Jag har alltid tränat, men fokus låg i tidiga år på svett och muskler. Efter några omvälvande händelser i livet som öppnade dörren till mitt inre knackade en dag yogan på dörren och helt plötsligt entrade jag en ny värld som inbegrep HELA mig. Där har jag sedan stannat och fördjupat mig. Global Yoga grundutbildning (100h), Global Yoga Power (50h), Global yoga Yin (50 h) Global yoga Inversion (50 h), MOJO Yoga-utbildning, Gravidyogautbildning för Ulrica Norberg 2014. Ingår även i MOJO-yogas utbildningsteam samt i Team Yogobe. Utbildad Soma Moves instruktör. 
Mina klasser är: Flödande, dynamiska, stärkande och varma. Jag vill skapa yoga som berör.
Leder Global Yoga: Grundutbildning, special klasser samt Global Yoga Mama.
Därför yogar jag: Yogan grundar mig och hjälper mig att få ett klarare perspektiv på tillvaron. Jag använder yogan för att balansera upp mitt liv och mående. Ibland behöver jag lugn, ibland energi och styrka. Allt finner jag i yogan. 
Därför undervisar jag yoga: Det känns som att yogan är min hemliga superkraft som får människor att må bättre.
Mer Camilla: IG & FB, yogamedcamilla.se och pausasmart.


Sofia Löfstaf

Sofia Löfstaf – Utbildare grundutbildning

Sofia Löfstaf – Utbildare grundutbildning

Här kan du yoga för mig: På flera Nordic Wellness-klubbar i Göteborg samt YogaByLink i Mölnlycke.
Biografi: Förstod redan tidigt att jag ville jobba med hälsa och välmående men var inte riktig säker på i vilken form. Gick en gymnasie-linje där jag blad annat fick lära mig klassisk massage och kände att det där med att behandla var mycket min grej. Hittade även till yoga under gymnasie-tiden och fastnade direkt. Fick efter studenten jobb på ett gym som receptionist och (då outbildad) yogalärare. Tyckte att det var jätteroligt men kände också att jag behövde något mer så jag utbildade mig till Hudterapeut. Jobbade på Spa med både yoga och behandlingar innan jag följde med min kärlek på ett äventyr till Ryssland i 1,5år. Även i Ryssland fick jag till att undervisa yoga, en erfarenhet som gav mycket!

Idag har jag bestämt mig för att jag bara vill jobba med min stora passon YOGAN! Driver mitt egna företag och undervisar Global Yoga, Yinyoga samt gravidyoga. När jag inte jobbar eller yogar hänger jag med min älskade familj: man + tvillingflickor födda 2016.
Yoga bakgrund: Jag har alltid älskat rörelse! Dans och kampsport som barn och senare även akrobatik. Träffade yogan 2007 och där i krokarna träffade jag också Johanna Hector för första gången. Ett möte jag aldrig glömmer :) Har gått Global Yogas grundutbildning (100h), Global Yoga Power (50h), Global Yoga Yin (40h) och Global Yogas assisteringsprogram 2014. Global Yoga Inversioner (40h) och utbildad i Yin Yoga av Magdalena Mecweld. Flertal workshops och masterclasses för bland annat: Ulrica Norberg, Simon Krohn, Raghunath, Rusty Wells, Jonathan Monks, Ana Forrest.
Mina klasser är: Yin och yang och allt där emellan.
Leder Global Yoga: Grundutbildning, Fördjupning, Yin samt special klasser.
Därför yogar jag: För att allt jag behöver finns inom mig och yogan plockar fram det!
Därför undervisar jag yoga: För att allt vi behöver finns inom oss men ibland behöver vi en lärare för att inse det ;)
Mer Sofia: IG & sofialofstaf.se


Sandra Jämtfjäll

Sandra Jämtfjäll – Utbildare grundutbildning

Sandra Jämtfjäll – Utbildare grundutbildning

Här kan du yoga för mig: I min egna lilla lokal Jämtfjällan yoga i Kalmar där jag älskar att jobba nära med deltagarna o små grupper och enskilt. Men jag älskar att resa runt i sverige och dela med mig av yoga både stort och smått. 
Biografi: Mina rötter finns i naturvetenskapen, men jag växer ständigt mot det spirituella, det är häftigt att se hur dessa världar börjar närma sig varandra och hur det egentligen bara är olika språk för att beskriva samma saker. Jag har provat många olika saker, bott på olika platser och mött många olika människor, med ett öppet sinne har jag lärt från min omgivning och sett hur det finns få principer som både naturen och människan följer, varse det gäller anatomi, beteende, tankar eller känslor. Vi är mer lika än olika och när vi ser det och kommer tillsammans händer fantastiska saker.
2015 ändrade spelreglerna i mitt liv drastiskt och nu har en vardag som ständigt utmanar mig med en ny kärlek och ena veckan 5 barn andra bara 1 bäbis. Att bolla bonusfamiljslivet håller mig på tårna och ger mig massa glädje och frustration men det gör mig stark och kreativ på alla vis. Efter 10år i gymvärlden som gruppträningsinstruktör, receptionist, massör, PT mm har jag tagit klivet att vara min egen för att få mer utrymme att vara kreativ i mitt företagande. Jag har sett att bakom varje stor utmaning/rädsla finns en massa liv att leva. Mitt svar på frågan ”Vad skulle du göra om pengar inte var en faktor?” -Precis det jag gör idag!
Yoga bakgrund: Jag mötte yoga 2003 på fredagar kl 17.00 med Anneli, det var en icke förhandlingsbar date. 2007 tog jag mina första trevande steg som instruktör och trots osäkerhet så drev mitt hjärta på mig att fortsätta och gå en yoga utbildning hos SAFE.
När jag första gången gick en klass för Johanna, var det som ett slag i huvudet, ”här hör jag hemma”.  Med hemmet i Global yoga sen 2012, Grundutbildningen (100h) och Global Yoga Power (50h) workshopen, Global yoga Yin (40h) workshopen, samt Assisterings programmet (500h) fortsätter jag att utbilda mig och inspireras av olika utbildningar och workshops, bla Thai yoga massage (60h), Deepth (100h) för Satu Tuomela/Tiina Ravelin, Soma Move mm. Ju mer jag lär mig desto mer skalar jag av och hittar mer och mer av mig själv och längtar efter att fortsätta utvecklas och dela med mig av mina upptäckter av att vara människa.
Mina klasser är: Lekfulla, kraftfulla och med mycket hjärta och en smula humor.
Leder Global Yoga: Grundutbildning samt special klasser.
Därför yogar jag: Med yogan har jag hittat min sanning, hur jag vill leva och må. Det är ett sätt att ”undo a life of doing”, bygga en mer levande version av mig.
Därför undervisar jag yoga: Jag undervisar yoga för att jag älskar att se när människor kommer till insikt och hittar verktyg att må bättre i sig själva. När ljuset tänds i själen och de tar lite större plats i sina egna liv <3.
Mer Sandra: IG, FB, jämtfjällan.se


Lisa Hamre

Lisa Forhammar – Utbildare grundutbildning

Lisa Forhammar – Utbildare grundutbildning

Här kan du yoga för mig: I Limhamn, Malmö på min studio My YogaRoom.
Biografi: Jag har arbetat med allt från ledarskap till administration i över 15 år. Under 2010 insåg jag att det är träning, hälsa och yoga som jag älskar att syssla med och utbilda andra i. Så då tog jag steget och valde att satsa på min dröm.
Yoga bakgrund: Utbildad Vinyasa yogalärare av Tiffany Cruikshank (RYT-200) och Johanna Hector Global Yoga (100 h) Personlig träning (50 h), Assisteringsprogrammet 2015 samt diverse olika workshops med bla. Sianna Sherman, Kathryn Budig, Magnus Ringberg, Anja Bergh och David Regelin.  Är även certifierad Mammamage tränare, Personlig tränare och Crossfit Level 1.
Mina klasser är: SStärkande och ger en grundande känsla med fysik flödande funktionell yoga där deltagarna utvecklas, utmanas och balanserar kroppen.
Leder Global Yoga: Grundutbildning, Anatomi & Assistering samt special klasser.
Därför yogar jag: För att fylla på med energi och fokus, jag känner mig alltid bättre och starkare efter yoga. Redo att ta mig an världen.
Därför undervisar jag yoga: Att få människor att växa, våga och att tro på sig själva är det bästa jag vet.
Mer Lisa: IG & myyogaroom.se


Therése Furudal

Therése Furudal – Utbildare grundutbildning

Therése Furudal – Utbildare grundutbildning

Här kan du yoga för mig: Yoga Stories i Åre samt på yogaresor i Sverige och utomlands
Biografi: Mina rötter är i Värmlands skogar men senaste åren har jag förälskat mig i fjällen. Efter några år utomlands då jag jobbade med träning och hälsa flyttade jag 2011 till Åre med kärleken och blev kvar. Studerat folkhälsovetenskap, kost och hälsa, kommunikologi, psykologi samt fördjupat mig i yogans underbara värld. Min mest avancerade yogapraktik inleddes när jag blev gravid och senare mamma till min son Birk. Så mycket utmaningar, självrannsakan och villkorslös kärlek. 
Yoga bakgrund: Global Yoga Grundutbildning (100h), Power (50h) , Yin (50h). Assisteringsprogrammet under 2014. Core, Pilates och BodyBalance. Gravidyoga. Träning under och efter graviditet. Flygande Yoga med Milla Floryd. Workshops inom Forrest Yoga.
Mina klasser är: En mix av djup och lätthet, skratt och allvar. Kontrasterna behövs både på yogamattan och i livet.
Leder Global Yoga: Grundutbildning samt specialklasser.
Därför yogar jag: För mig handlar det om att skapa balans och att få perspektiv. Yogan har verkligen gjort mig mer lyhörd och sann mot mig själv. Att skilja på den jag ÄR och det jag GÖR. Att skapa ett mellanrum mellan en tanke, känsla och en reaktion. Enkelt men svårt.
Därför undervisar jag yoga: Det var det mest självklara valet jag gjort. När jag guidar andra på mattan är jag i mitt rätta element.
Mer Therése: yogastories.se, FB & IG


Eva Christensen

Eva Christensen – Utbildare grundutbildning &amp; retreat

Eva Christensen – Utbildare grundutbildning & retreat

Här kan du yoga för mig: Jag underviser Global Yoga klasser på olika studios i Bergen och Ericeira, Portugal där jag driver egna resortet Sandhi House.
Biografi: JJeg har jobbet i treningsbransjen i 30 år. Er gruppetreningsinstruktør, Pilates instruktør, Personlig Trener, og har spesialutdannelse innenfor rehabiliteringstrening, funksjonell trening og trening som smertebehandling. Jeg er også Aktiv Mot Kreft instruktør. Min største pasjon er å få muligheten til at dele min kjærlighet for yoga og livet. Å møte deg, få lære deg å kjenne, både på matten og utenfor. Jeg er en dedikert livsnyter, elsker mat, vin, gode samtaler, latter og gråt. Jeg underviser yoga, filosofi og bevegelse med integritet, trygghet, masser av kunnskap, humor og varme, og gjør mitt beste for å inspirere og motivere med omsorg og tilstedeværelse
Yoga bakgrund: Jeg har undervist yoga i 15 år, og har undervist Global Yoga klasser de siste 6 årene. Jeg har yoga og pilates utdanning gjennom Sats, og har gjennom mange år søkt inspirasjon ved å delta på ulike workshops, teachertrainings og yogaevents. I 2012 tok jeg grunnutdanning og certifiering gjennom Global Yoga og har siden også tatt Global Yoga Power, Global Yoga Fördjupning og Global Yoga Yin.
Mina klasser är: Global Yoga Flow, Power og Yin. Tilbyr også Personlig trening på Yoga.
Leder Global Yoga: Grundutbildning, Global Yoga Yin, Global Yoga Fördjupning samt specialklasser.
Därför yogar jag: Jeg praktiserer fordi yoga gjør meg sterkere. Jeg praktiserer fordi yoga gjør meg tryggere. Mykere. - Mer åpen, mer tillitsfull og mer ydmyk. Både overfor meg selv og mine omgivelser.  Jeg praktiserer yoga fordi jeg elsker utfordringene den gir meg. -Fordi yoga hjelper meg å yte mer men også lærer meg når det er nok. Jeg praktiserer fordi jeg er mer glad i meg selv etter yoga. Og når jeg blir snillere mot meg selv så blir jeg snillere mot mine omgivelser.
Därför undervisar jag yoga: Jeg ønsker å hjelpe deg på veien mot balanse i livet, -gjøre klokere valg. Kanskje kan lære deg å puste bedre, sove bedre, og bli bedre.
… at du gjennom yoga kan finne balanse og styrke. Ikke bare fysisk, men også mentalt.
….å gi deg styrke til å mestre utfordringer i livet. I travle hverdager. I deg selv.  Det er så fantastisk å få undervise en treningsform der det er plass til følelser. Glede, latter, sinne, sorg, utrygghet,seier. Jeg lever for at hver enkelt deltaker skal bli sett og møtt der de er. Med trygghet, humor og varme lar jeg mine deltakere få bli kjent med seg selv og sitt potensiale.
Mer Eva: FB, SandhiHouse


Fröydis Hansvik

Fröydis Hansvik – Utbildare grundutbildning

Fröydis Hansvik – Utbildare grundutbildning

Här kan du yoga för mig: FAST Rørvik AS der jeg har ukentlige yogaklasser, PT-Yoga, kurser og workshops. Holder også klasser/retreats rundt om i Norge.
Biografi: Jeg bor i Rørvik, Norge sammen med mann og 2 barn og nyter av nærheten til naturen og elementene. Utdannet fysioterapeut og med en lidenskap for bevegelse og gruppetrening har jeg i 20 år jobbet både i helse-/ og treningsbransjen. Jeg begynte å praktisere yoga på egenhånd etter å ha kjent på både stress og behov for noe annet og mer enn det den fysiske treningen ga meg. Etter å ha strevd meg gjennom yogabøker, DVD’s og en sjelden ledet yogaklasse, fant jeg Global Yoga i 2012. Endelig fant jeg en yoga der jeg følte meg hjemme - det ble mer liv i yogaen og mer yoga i livet! Siden 2013 har jeg jobbet som selvstendig næringsdrivende med kombinasjonen yoga, trening og fysioterapi. Lysten til å nå flere mennesker og å ha en egen base, lokket meg til å ta steget som medeier av FAST Rørvik AS fra 2017. I nye lokaler driver jeg og en kollega helse-/ og treningssenter med fysioterapi, gruppetrening, yoga og individuell trening.
Yoga bakgrund: Yogainstruktørutdanning ved NIH (Norges Idrettshøgskole). Global Yoga grundutbildning, Global Yoga Power, GY Yin, Assisteringsprogrammet, GY Inversions og GY Yoga in life. Årlig påfyll med internasjonale yogalærere med workshops, inspirasjonsdager og onlineutdanninger.
Mina klasser är: Som livet mitt ofte er - kontrastfylte. En fusion av mental og fysisk utfordring og restitusjon, lek og alvor, action og hvile.
Leder Global Yoga: Grundutbildning samt special klasser.
Därför yogar jag: I yogaen har jeg funnet balanse og glede. Det finnes alltid noe å fordype seg i uavhengig av alder, helse og forutsetninger og derfor kan yogaen alltid være med meg. Yogaens helhet og variasjon inspirerer meg til å akseptere og flyte med livet.
Därför undervisar jag yoga: Fordi jeg ikke kan la være! Jeg ønsker at flere skal oppdage at de kan finne balanse i tilværelsen og oppnå bedre helse med yoga. Det er også fantastisk å være vitne til personlig utvikling.
Mer Fröydis: FB & IG


Anna Kronlid

Anna Kronlid – Utbildare Global Yoga Kids

Anna Kronlid – Utbildare Global Yoga Kids

Här kan du yoga för mig: Yogaklasser på STC Trainingclub på Orust och RECHARGE-yogadagar på Bokenäset Hotel och Konferens.
Biografi: Jag bor på Orust med min familj och våra 3 katter. När jag inte yogar arbetar jag på en montessoriskola. Jag är lärare i bla idrott och har studerat psykologi och pedagogik. Maximal närvaro och kärlek får jag med mina två barn och min man. Vi älskar havet och segling. Jag får utlopp för min kreativitet i mitt företag WITH LOVE from Kronlid där jag erbjuder yoga och där jag även jag designar och tillverkar yoga inspirerade saker som tex malasmycken och yogaoljor.
Yoga bakgrund: Bodybalance, Bodybalance ATM, Global Yoga grundutbildning, Global Yoga Assisteringsprogram 2015, Diplomerad Barnyogaledare, Global Yoga Yin, Global Yoga fördjupning, Global Yoga Kids.
Mina klasser är: Mina klasser är välkomnade och varma. Skratt och lekfullhet varvas med det sköra – det som berör. Jag vill att glädjen och kraften jag finner i yogan ska synas i mina klasser och jag använder musik som förstärker den intentionen. 
Leder Global Yoga: Global Yoga Grundutbildning och Kids.
Därför yogar jag: Jag yogar för att det gör mig till en klokare, tacksammare, vackrare och mer närvarande människa som får kraft att sprida kärlek till världen.
Därför undervisar jag yoga: Allt du behöver finns inom dig. Det är fantastiskt att hjälpa dem jag undervisar att se det och att vara en inspiration och en River Guide på deras resa. ”See the light in others and treat them as if that is all you see”.
Mer Anna: withlovefromkronlid.se, FB & IG


Kajsa Henningsson

Kajsa Henningsson – Utbildare Global Yoga Yin

Kajsa Henningsson – Utbildare Global Yoga Yin

Här kan du yoga för mig: Jag håller kurser, klasser och workshops i Växjö och yogaresor till medelhavet med mitt företag RikHälsa.
Biografi: Lever i Småland, med skog och vatten nära. I mitt arbete som massör och yogalärare får jag möjlighet att möta många olika sorters människor varje dag och delta i olika individers väg till sin personliga hälsa, vilket känns är en förmån som gör mig rik, både på ett personligt och ett yrkesmässigt plan. Jag tror på att genom livet söka inspiration och kunskap, som jag sedan kan förmedla vidare både på och utanför mattan.
Yoga bakgrund: Sedan min första trevande kontakt med yogan har den hjälpt mig genom livet och funnits där som en landningsplats. När jag mötte Global Yoga var det som att komma hem både fysiskt och mentalt och jag har sedan 2012 gått en rad av utbildningar och workshops vilket ger mig en 700 timmars licensiering inom Global Yoga.  Under årens lopp har jag även fyllt på med annan yin yoga, TMK , restorative yoga samt ytterligare anatomi fördjupningar. Som en del i min vidareutbildning ser jag det som en självklarhet att kontinuerligt delta på konvent, inspirationsdagar och workshops för kunniga och inspirerande lärare.
Mina klasser är: Glädjefyllda och har ett specifikt fokus på att guida dig till din styrka och din kärna – en invit till din kropp och själ.
Leder Global Yoga: Global Yoga Yin workshop.
Därför yogar jag: Yogan hjälper mig sätta samman delarna till en helhet.
Därför undervisar jag yoga: För att det är sådan glädje med att få se människor växa, landa hem och bli bekväma i sina kroppar.
Mer Kajsa: rikhälsa.se, FB & IG


Lisa Jagemark

Lisa Jagemark Utbildare Global Yoga Fördjupning

Lisa Jagemark Utbildare Global Yoga Fördjupning

Här kan du yoga för mig: På WearMyYoga Studio i Göteborg och Yogabylink i Landvetter.
Biografi: Jag jobbar som frilansande översättare och skribent (främst som litteraturkritiker) när jag inte arbetar med yogan, med min goa katt som närmaste kollega. Bor på Hisingen i Göteborg med min man, men har rötterna i Borås. Kärleken till berättelser, ord och böcker har funnits där sedan barnsben, precis som intresset för det där större - viljan att förstå andra och fundera på livets alla varför.
Yogabakgrund: Jag mötte yogan som femtonåring, och sedan dess har den följt mig genom grundskolan, gymnasiet och universitetsåren. Idag är jag lycklig över att kunna kalla yogan min livsstil – och mitt jobb!  Jag har gått Global Yoga grundutbildning (100h), Global Yoga Anatomi/Assistering (50h), Global Yoga Yin (50h), Global Yoga Power (50h) samt Global Yogas assisteringsprogram (500h). Utöver det har jag studerat yinyoga (25h) och yoga-anatomi (35h) för Ulrica Norberg, och gått Raghunaths Advanced Yoga Teacher Training Vinyasa/Bhakti 300h (motsvarar RYT 500h) i Indien.
Mina klasser är: flödande, tillåtande och roliga. Jag använder mig gärna av humor och musik, men får ofta höra att jag främst utstrålar trygghet och lugn. Mitt mål är att alltid få med något mer från yogans värld - filosofi, mytologi, anatomi, eller något annat. 
Leder Global Yoga: Fördjupning samt specialklasser.
Därför yogar jag: För att yoga väver samman kropp, sinne och själ; tradition och nutid; och mig själv och min omvärld. Yoga är för mig är ett verktyg för att leva. Dessutom är det väldigt nyttigt för kontorsryggen!
Därför undervisar jag yoga: Så länge deltagare kommer till mina klasser och känner att jag har något att erbjuda – how can I not serve them?
Mer Lisa: lisamjagemark.com, FB: Lisa Jagemark Yoga, IG: @lisamjagemark.


Cecilia Duberg

Cecilia Duberg – Utbildare Yoga in Life

Cecilia Duberg – Utbildare Yoga in Life

Här kan du yoga och träna mentalt med mig: Jag ger öppna yogaklasser, föreläsningar och kurser i mental träning vid träningsläger, retreats och event runt om i Sverige och världen.
Biografi: Jag är legitimerad psykolog, mental tränare och yogi sedan början av 2000-talet, internationellt specialiserad inom hälsopsykologi och ledarskapsutveckling. Började min yrkesbana inom arbets- och miljömedicin och gick vidare till att arbeta som ledarskapskonsult. Idag är jag VD för mitt eget bolag Lionmind AB, driver två psykologmottagningar, skriver böcker om självledarskap och teamutveckling och utbildar på olika plattformar. Vissa dagar coachar jag ledare, elitidrottare och högpresterande team att nå toppresultat, andra dagar leder jag tystnadsretreat för människor som behöver ta en paus från "att göra”.
Yogabakgrund: Utbildad inom Global Yoga och Poweryoga samt erfaren  mindfulnessintruktör. Yoga och meditation har varit en grundläggande del av mitt liv och arbete i 15 år.
Mina klasser är: flödande, tillåtande och roliga. Jag använder mig gärna av humor och musik, men får ofta höra att jag främst utstrålar trygghet och lugn.
Leder Global Yoga: Workshopen Yoga In Life.
Därför yogar jag: Yoga gör mig levande och närvarande i livet. Utmanar och grundar mig i en och samma praktik. Framför allt hjälper det mig att bli en skarpare medspelare i alla de sammanhang jag ingår i; relationer, team och samarbeten med andra.
Därför undervisar jag yoga: Jag coachar människor hela dagarna att göra val, ta modiga steg med öppna sinnen och bryta ny mark. Jag tränar dem att samarbeta och förändra världen litegrann. Det kräver en stark närvaro i nuet och förmågan att lyssna in både sig själv och andra. Alla dessa förmågor stärks av yogapraktiken. Yogan väcker oss om vi kollapsat, lugnar oss om vi tagit i för hårt och ger en känsla av att vara del av något större.
Mer Cecilia: ceciliaduberg.se, YouTube, IG: @cecilia.duberg
Cecilias böcker: Lejonagendan: Våren 2017 släpptes debutboken LEJONAGENDAN, en bok om mental träning i vardagen. Inom 4 veckor blev den en bestseller och har idag hjälp tusentals människor mot ett starkare självledarskap.

Elefanteffekten: Augusti 2018 släpptes uppföljaren om teamledarskap; Elefanteffekten - för djupare relationer, starkare team och lyckade samarbeten.


Andreas HECTOR

Andreas Karlsson

Andreas Karlsson

Här kan du yoga för mig: Yogar mest själv :)
Biografi: Drev flera år restaurang och klubb i Grekland. Arbetat med event inom flera branscher sedan 2000 och började med event/resor inriktade mot Yoga 2010. Driver idag företaget bakom Yoga Games och Prana Festival.
Yoga bakgrund: Startade ca 2010. Kommer alltid vara nybörjare och har som mål att gå på en klass i veckan.
Leder Global Yoga: Administrationen och kontoret.
Därför yogar jag: Känns om frihet för leder och muskler.
Därför jobbar jag med Global Yoga: Det är så givande att jobba i en så positiv atmosfär.