Global Yogas utbildningsteam

– vi brinner för att utbilda inom yoga!


Global Yoga-teamet innehåller ett gäng passionerade yogalärare, alla med sin unika röst. Hela tanken med Global Yoga är mångfald. Hos oss finns det inte ETT rätt sätt. Precis som blommorna ute i naturen är varje människa unik. När vi tillåts växa med rätt näring och guidning skapas MAGI!

Men vi i teamet har såklart några saker gemensamt – vi brinner för yoga och pedagogik! Att få kombinera dem i mötet med dig innebär att vi ofta måste nypa oss själva i armen – är det här en dröm, eller kan man faktiskt kalla detta ett jobb?

Scrolla ner och läs om du vill lära känna oss lite bättre innan vi ses på mattan. Vi ser fram emot att ses live :)

Johanna, Eva, Sandra, Sofia, Camilla, Anna, Kajsa, Lisa F, Lisa J, Therése, Fröydis, Cecilia och Andreas.


Johanna HECTOR

 Johanna Andersson – initiativtagare till Global Yoga

Johanna Andersson – initiativtagare till Global Yoga

Här kan du yoga för mig: Min bas är i Göteborg. Jag har öppna klasser på HiYoga Masthugget, SATS Askim/Sisjön samt i JIRA Studion.
Biografi: Utbildad i Management med inriktning Hälsopromotion på universitetet. Kurser i mänskliga rättigheter, kommunikation och projektledarskap. Global Yoga växte organsikt fram genom mina olika utbildnigar och erfarenheter i yoga och träningsbranschen. 2006 utvecklade jag vår första grundutbildning och vi fortsätter att utvecklas organsikt tillsammans med våra lärare och elever. Jag jobbar i vardagen med utveckling och administration av Global Yoga samt har personlig träning, yoga och andra träningsklasser, föreläsningar, retreats och utbildningar. Har jobbat som utbildare för Les Mills och utvecklat flera olika träningskoncept så som NIKE Free, MOJO Yoga, Hot MOJO och Yoga For Athletes. Min senaste kreation är SoulWorkClub, ett online wellness community för hälsa innifrån och ut.
Yoga bakgrund: Jag fann yogan när jag arbetade och studerade i Swaziland. Sedan dess har jag alltid återvänt till mattan! Med bakgrund som danslärare kom snabbt suget att även få dela med mig av yogan. Min första yogautbildning var med SAFE i Sverige. Sedan dess har jag studerat med (vågar inte räkna ihop timmarna men garanterat fyrsiffrigt) Jag sökte mig till internationella lärare i Indien, USA, Europa och Indonesien. Efter att ha studerat många olika stilar med bland annat Shiva Rea, B.K.S Iyengar, Cindy Lee, Bryan Kest, Ana Forrest, Jonathan Monks, James D’Silva, Katy Appleton, Maty Ezraty och Chad Hamrin med flera skapade jag Global Yoga, en yoga inspirerad av dessa globala traditioner! Parallellt med yogan har jag studerat pilates, kampsport, meditation, andningstekniker, mindfullness, funktionell träning (TRX, Kettelbell, löpning) och hälsopromotion. Samarbeten med Nike, Les Mills och Holistic Training utvecklade mig som utbildare inom gruppträning och gav mig många pedagogiska verktyg.
Mina klasser är: Mitt motto är – Träna smartare – inte hårdare. Gäller fysiskt, mentalt och själsligt.
Leder Global Yoga: Power, Yin, Inversion, Mama, Assisteringsprogrammet, Retreats och ibland Grundutbildningen.
Därför yogar jag: Det gör mig till en starkare och mer ödmjuk människa.
Därför undervisar jag yoga: Att se andra växa in i sig själva, att bli komfortabla i sin egen hud och se att även för dem är ALLT möjligt! Det finns inget mer givande.
Mer Johanna: www.jira.se www.soulworkclub.com samt FB & IG


Camilla Oldberg

 Camilla Oldberg – Utbildare grundutbildning & Global Yoga Mama

Camilla Oldberg – Utbildare grundutbildning & Global Yoga Mama

Här kan du yoga för mig: På Endorfin i Alingsås.
Biografi: I grunden är jag en skrivälskande hälsovetare som älskar rörelse. När jag inte yogar, springer jag med vinden i håret i skogen och på dagarna driver jag företaget Creo Hälsa AB. Alltid mamma till världens finaste killar, Ville och Pelle.
Yoga bakgrund: Global Yoga grundutbildning (100h), Global Yoga Personlig tränare (50h), Global yoga Yin (40 h) Global yoga From groundning to Lifting (40 h) Gravidyogautbildning 2014. Ingår även i MOJO-yogas utbildningsteam.
Mina klasser är: Flödande, dynamiska, stärkande och varma. Jag vill ge yoga som berör.
Leder Global Yoga: Grundutbildning, special klasser samt Global Yoga Mama.
Därför yogar jag: Det stärker mig inifrån och ut och hjälper mig att se möjligheter istället för hinder.
Därför undervisar jag yoga: Det känns som att yogan är min hemliga superkraft som får människor att må bättre.
Mer Camilla: IG & FB, yogamedcamilla.se


Sofia Löfstaf

 Sofia Löfstaf – Utbildare grundutbildning

Sofia Löfstaf – Utbildare grundutbildning

Här kan du yoga för mig: På Nordic Wellness Exclusive, Pilates Complete och privat i studion Global Yoga Space. Alla i Göteborg.
Biografi: Jag är född och uppvuxen i Göteborg. Är förutom yogalärare även hud och spaterapeut. Har sedan studenten jobbat med detta på olika sätt, blad annat på gym och spa. Bodde i Ryssland 1,5 år och undervisade yoga där men nu är jag tillbaka i Göteborg och driver mitt egna företag
inom yoga och hudterapi.
Yoga bakgrund: Jag har alltid älskat rörelse! Dans och kampsport som barn och senare även akrobatik. Träffade yogan 2007 och efter det sökte jag mig till mer och mer yoga, idag är jag total-fast! Har gått Global Yogas grundutbildning (100h), Global Yoga Power (50h), Global Yoga Yin (40h) och Global Yogas assisteringsprogram 2014. Global Yoga Inversioner (40h) och utbildad i Yin Yoga av Magdalena Mecweld. Flertal workshops och masterclasses för erkända lärare.
Mina klasser är: Yin och yang och allt där emellan.
Leder Global Yoga: Grundutbildning, Fördjupning, Yin samt special klasser.
Därför yogar jag: För att det utvecklar och utmanar mig. För att jag mår så bra av det!
Därför undervisar jag yoga: Älskar att jobba med människor. Att få hjälpa till att stärka och att mjukna.
Mer Sofia: IG & globalyogaspace.com


Sandra Jämtfjäll

 Sandra Jämtfjäll – Utbildare grundutbildning

Sandra Jämtfjäll – Utbildare grundutbildning

Här kan du yoga för mig: Jag håller öppna klasser på Puls och Träning i Kalmar varje vecka, Workshops, retreats och kurser bla på Kollbergagården på Öland. Jag reser gärna för att hålla klasser.
Biografi: Mina rötter finns i naturvetenskapen, men jag växer ständigt mot det spirituella, det är häftigt att se hur dessa världar börjar närma sig varandra och hur det egentligen bara är olika språk för att beskriva samma saker. Jag har provat många olika saker, bott på olika platser och mött många olika människor, med ett öppet sinne har jag lärt från min omgivning och sett hur det finns få principer som både naturen och människan följer, varse det gäller anatomi, beteende, tankar eller känslor. Vi är mer lika än olika och när vi ser det och kommer tillsammans händer fantastiska saker.
2015 ändrade spelreglerna i mitt liv drastiskt och nu har en vardag som ständigt utmanar mig med en ny kärlek och ena veckan 5 barn andra bara 1 bäbis. Att bolla bonusfamiljslivet håller mig på tårna och ger mig massa glädje och frustration men det gör mig stark och kreativ på alla vis. Efter 10år i gymvärlden som gruppträningsinstruktör, receptionist, massör, PT mm har jag tagit klivet att vara min egen för att få mer utrymme att vara kreativ i mitt företagande. Jag har sett att bakom varje stor utmaning/rädsla finns en massa liv att leva. Mitt svar på frågan ”Vad skulle du göra om pengar inte var en faktor?” -Precis det jag gör idag!
Yoga bakgrund: Jag mötte yoga 2003 på fredagar kl 17.00 med Anneli, det var en icke förhandlingsbar date. 2007 tog jag mina första trevande steg som instruktör och trots osäkerhet så drev mitt hjärta på mig att fortsätta och gå en yoga utbildning hos SAFE.
När jag första gången gick en klass för Johanna, var det som ett slag i huvudet, ”här hör jag hemma”.  Med hemmet i Global yoga sen 2012, Grundutbildningen (100h) och Global Yoga Power (50h) workshopen, Global yoga Yin (40h) workshopen, samt Assisterings programmet (500h) fortsätter jag att utbilda mig och inspireras av olika utbildningar och workshops, bla Thai yoga massage (60h), Deepth (100h) för Satu Tuomela/Tiina Ravelin, Soma Move mm. Ju mer jag lär mig desto mer skalar jag av och hittar mer och mer av mig själv och längtar efter att fortsätta utvecklas och dela med mig av mina upptäckter av att vara människa.
Mina klasser är: Lekfulla, kraftfulla och med mycket hjärta och en smula humor.
Leder Global Yoga: Grundutbildning samt special klasser.
Därför yogar jag: Med yogan har jag hittat min sanning, hur jag vill leva och må. Det är ett sätt att ”undo a life of doing”, bygga en mer levande version av mig.
Därför undervisar jag yoga: Jag undervisar yoga för att jag älskar att se när människor kommer till insikt och hittar verktyg att må bättre i sig själva. När ljuset tänds i själen och de tar lite större plats i sina egna liv <3.
Mer Sandra: IG, FB, jämtfjällan.se


Lisa Forhammar

 Lisa Forhammar – Utbildare grundutbildning

Lisa Forhammar – Utbildare grundutbildning

Här kan du yoga för mig: Främst i Malmö på min studio My YogaRoom och SATS.
Biografi: Jag har arbetat med allt från ledarskap till administration i över 15 år. Under 2010 insåg jag att det är träning, hälsa och yoga som jag älskar att syssla med och utbilda andra i. Så då tog jag steget och valde att satsa på min dröm.
Yoga bakgrund: Utbildad yogalärare av Tiffany Cruikshank (RYT-200) och Johanna Andersson Global Yoga (100 h) Personlig träning (50 h), Assisteringsprogrammet 2015 samt olika workshops med bla. Sianna Sherman, Kathryn Budig, Magnus Ringberg, Anja Bergh och David Regelin.  Är även lic Personlig tränare, Crossfit Level 1 samt utbildad i TRX.
Mina klasser är: Stärkande och ger en grundande känsla med fysik flödande funktionell yoga där deltagarna utvecklas, utmanas och balanserar kroppen.
Leder Global Yoga: Grundutbildning, Anatomi & Assistering samt special klasser.
Därför yogar jag: För att fylla på med energi och fokus, jag känner mig alltid bättre och starkare efter yoga. Redo att ta mig an världen.
Därför undervisar jag yoga: Att få människor att växa, våga och att tro på sig själva är det bästa jag vet.
Mer Lisa: IG & leetraining.se


Therése Furudal

 Therése Furudal – Utbildare grundutbildning

Therése Furudal – Utbildare grundutbildning

Här kan du yoga för mig: Yoga Stories i Åre samt på yogaresor i Sverige och utomlands
Biografi: Mina rötter är i Värmlands skogar men senaste åren har jag förälskat mig i fjällen. Efter några år utomlands då jag jobbade med fitness och spa för Ving, flyttade jag 2011 till Åre med kärleken och blev kvar. Pluggat folkhälsovetenskap, kost och hälsa, kommunikologi, psykologi och såklart fördjupat mig i yogans underbara värld. I september 2015 öppnar jag min egen studio i Åre.
Yoga bakgrund: Global Yoga Grundutbildning (100h), Power (50h) , Yin (40h). Assisteringsprogrammet under 2014. Core, Pilates och BodyBalance.
Mina klasser är: En mix av djup och lätthet, skratt och allvar. Jag föredrar att yoga utomhus och mina klasser inspireras ofta av naturen eller har inriktning mot löpning eller skidåkning. Få dig att landa i din fysiska kropp och bli medveten om din inre dialog. Jag älskar att få mina deltagare att utmana en gammal sanning, bli mer kompis med sig själva eller att komma av mattan och känna sig lättare mentalt. Yoga för kropp och själ.
Leder Global Yoga: Grundutbildning samt specialklasser.
Därför yogar jag: För mig handlar det om att skapa balans och att få perspektiv. Yogan har verkligen gjort mig mer lyhörd och sann mot mig själv. Att skilja på vad som ÄR jag och vad som är mina tankar, handlingar, prestationer. Från början var yogan en kontrast till all tidigare träning jag matat mig själv med. Idag är det så mycket yoga att jag istället kompletterar med löpning, skidåkning och klättring för att hitta balans.
Därför undervisar jag yoga: Det var det mest självklara valet jag gjort. Att få dela med mig av ett redskap som balanserar oss både fysiskt och mentalt. När jag guidar andra på mattan är jag i mitt rätta element.
Mer Therése: yogastories.se, FB & IG


Eva Christensen

 Eva Christensen – Utbildare grundutbildning &amp; retreat

Eva Christensen – Utbildare grundutbildning & retreat

Här kan du yoga för mig: Jag underviser Global Yoga klasser på olika studio i Bergen och erbjudar ochså yogaretreats i Portugal.
Biografi: Jeg har jobbet i treningsbransjen i 30 år. Er gruppetreningsinstruktør, Pilates instruktør, Personlig Trener, og har spesialutdannelse innenfor rehabiliteringstrening, funksjonell trening og trening som smertebehandling. Jeg er også Aktiv Mot Kreft instruktør. Jeg arbeider hver dag for å gi mine kunder og deltakere bedre selvfølelse og forståelse av sin kropp, slik at de kan bære livet sitt med omsorg og respekt for seg selv og sine omgivelser.
Yoga bakgrund: Jeg har undervist yoga i 15 år, og har undervist Global Yoga klasser de siste 5 årene. Jeg har yoga og pilates utdanning gjennom Sats, og har gjennom mange år søkt inspirasjon ved å delta på ulike workshops, teachertrainings og yogaevents. I 2012 tok jeg grunnutdanning og certifiering gjennom Global Yoga og har siden også tatt Global Yoga Power, Yoga Personlig Trener og Global Yoga Yin
Mina klasser är: Global Yoga Flow, Global Yoga Power og Global Yoga Yin. Tilbyr også Personlig trening på Yoga.
Leder Global Yoga: Grundutbildning, special klasser samt Global Yoga Yin.
Därför yogar jag: Jeg praktiserer fordi yoga gjør meg sterkere. Jeg praktiserer fordi yoga gjør meg tryggere. Mykere. - Mer åpen, mer tillitsfull og mer ydmyk. Både overfor meg selv og mine omgivelser.  Jeg praktiserer yoga fordi jeg elsker utfordringene den gir meg. -Fordi yoga hjelper meg å yte mer men også lærer meg når det er nok. Jeg praktiserer fordi jeg er mer glad i meg selv etter yoga. Og når jeg blir snillere mot meg selv så blir jeg snillere mot mine omgivelser.
Därför undervisar jag yoga: Jeg ønsker å hjelpe deg på veien mot balanse i livet, -gjøre klokere valg. Kanskje kan lære deg å puste bedre, sove bedre, og bli bedre.
… at du gjennom yoga kan finne balanse og styrke. Ikke bare fysisk, men også mentalt.
….å gi deg styrke til å mestre utfordringer i livet. I travle hverdager. I deg selv.  Det er så fantastisk å få undervise en treningsform der det er plass til følelser. Glede, latter, sinne, sorg, utrygghet,seier. Jeg lever for at hver enkelt deltaker skal bli sett og møtt der de er. Med trygghet, humor og varme lar jeg mine deltakere få bli kjent med seg selv og sitt potensiale.
Mer Eva: FB


Fröydis Hansvik

 Fröydis Hansvik – Utbildare grundutbildning

Fröydis Hansvik – Utbildare grundutbildning

Här kan du yoga för mig: Yogaklasser og PT-Yoga på FAST Rørvik. I tillegg reiser jeg rundt og holder kurs og workshops med mitt eget firma FFH Helse.
Biografi: Bor ved kysten i Norge, nærme naturen og elementene. Gift, 2 barn.
Etter å ha jobbet både administrativt og praktisk innen helse og trening i mange år, har jeg landet i en variert kombinasjon avfysioterapi, yoga og trening.
Yoga bakgrund: Fitness Yoga fra NIH(Norges Idrettshøgskole), Global Yoga grunnutbildning, GY Power, GY Yin, Assisteringsprogrammet 2014. Workshops med flere internasjonale yogalærere.
Mina klasser är: Kontrastfylte. En mix av mental og fysisk utfording og återhenting, lek og alvor, action og hvile.
Leder Global Yoga: Grundutbildning samt special klasser.
Därför yogar jag: I yogan har jeg funnet et redskap som balanserer meg og gir meg glede. Det finnes alltid noe nytt å fordype seg i uavhengig av alder, helse og ytre forutsetninger. Variasjonen og de mange aspektene i yoga gjør at jeg alltid finner motivasjon til egen utvikling.
Därför undervisar jag yoga: Fordi jeg ikke kan la være… Jeg ønsker at flere skal oppdage at de kan finne balanse i tilværelsen og en bedre helse med yoga. Det er også fantastisk å få være vitne til personlig utvikling.
Mer Fröydis: FB & IG


Anna Kronlid

 Anna Kronlid – Utbildare Global Yoga Kids

Anna Kronlid – Utbildare Global Yoga Kids

Här kan du yoga för mig: STC Trainingclub i Varekil, Myggenäs och Stenungsund.
Biografi: Jag bor på Orust med min familj och våra 3 katter.  När jag inte yogar arbetar jag på en montessoriskola. Jag är lärare i bla idrott och har studerat psykologi och pedagogik. Maximal närvaro och kärlek får jag med mina två barn och min man. Vi älskar havet och segling. Jag får utlopp för min kreativitet i mitt företag WITH LOVE from Kronlid där jag designar och tillverkar yogainspirerade saker som tex malasmycken.·
Yoga bakgrund: Bodybalance, Bodybalance ATM, Global Yoga grundutbildning, Globalyoga Assisteringsprogram 2015, Diplomerad Barnyogaledare.
Mina klasser är: Mina klasser är välkomnade och varma. Skratt och lekfullhet varvas med det sköra – det som berör. Jag vill att glädjen och kraften jag finner i yogan ska synas i mina klasser och jag använder musik som förstärker den intentionen. Det kan bli Håkan Hellström, Aretha Franklin, Tibetanska munk-klockor, hiphop, klassiskt och jazz.
Leder Global Yoga: Global Yoga Grundutbildning och Kids.
Därför yogar jag: Jag yogar för att det gör mig till en klokare, tacksammare, vackrare och mer närvarande människa som får kraft att sprida kärlek till världen.
Därför undervisar jag yoga: Allt du behöver finns inom dig. Det är fantastiskt att hjälpa dem jag undervisar att se det och att vara en inspiration och en River Guide på deras resa. ”See the light in others and treat them as if that is all you see”.
Mer Anna: withlovefromkronlid.blogspot.se FB & IG


Kajsa Henningsson

 Kajsa Henningsson – Utbildare Global Yoga Yin

Kajsa Henningsson – Utbildare Global Yoga Yin

Här kan du yoga för mig: Via mitt företag Rikhälsa.se samt på Olympen Träningscenter i Växjö.
Biografi: Lever i Småland, nära skog och vatten. För cirka fem år sedan tog jag det första steget på en nyutstakad väg och startade mitt företag Rikhälsa. Att få möta människor varje dag och delta i olika individers väg till just sin personliga hälsa är en förmån som gör mig rik, både på ett personligt och ett yrkesmässigt plan. Jag tror passionerat på att genom livet söka inspiration och kunskap, som jag sedan kan förmedla vidare, både på och utanför mattan.
Yoga bakgrund: Sedan min första trevande kontakt med yogan har den hjälpt mig genom livet och funnits där som en trogen vän. När jag fann Global Yogan var det som att komma hem både fysiskt och mentalt och jag har sedan 2012 gått Global Yogas grundutbildning (100h), Global Yoga Power (50h), Global Yoga Yin (40h) och Global Yogas assisteringsprogram 2014, Global Yoga In life 50h 2016Global Yoga Anatomi och Assistering 50h 2017.  Under årens lopp har jag även fyllt på med Yin yoga och TMK modul 3 25h , Restoretive yoga modul 4 25h medMagdalena Macweld,  som en del i min vidareutbildning ser jag det som en självklarhet att kontinuerligt deltata på konvent, inspirationsdagar och workshops för fantastiska och inspirerande lärare.
Mina klasser är: Glädjefyllda och har ett specifikt fokus på att guida dig till din styrka och din kärna – en invit till din kropp och själ.
Leder Global Yoga: Global Yoga Yin workshop.
Därför yogar jag: Yogan hjälper mig sätta samman delarna till en helhet.
Därför undervisar jag yoga: För att det är sådan glädje med att få se människor växa, landa hem och bli bekväma i sina kroppar.
Mer Kajsa: rikhälsa.se, FB & IG


Lisa Jagemark

 Lisa Jagemark Utbildare Global Yoga Fördjupning   

Lisa Jagemark Utbildare Global Yoga Fördjupning

 

Här kan du yoga för mig: På Worldclass Göteborg och Yogabylink Landvetter.
Biografi: Jag mötte yogan som femtonåring, och sedan dess har den följt mig genom grundskolan, gymnasiet och universitetsåren. Idag är jag lycklig över att kunna kalla yogan min livsstil – och mitt jobb! Men förutom yogan arbetar jag också som skribent med fokus på musik och litteratur, mina andra passioner, och som översättare.
Yogabakgrund: Global Yoga grundutbildning (100h), Global Yoga Anatomi/Assistering (50h), Global Yoga Yin (40h) samt Global Yogas assisteringsprogram. Utöver det har jag studerat yinyoga och yoga-anatomi för Ulrica Norberg, och gått Raghunaths Advanced Yoga Teacher Training 300h (motsvarar RYT 500h) i Indien.
Mina klasser är: flödande, tillåtande och roliga. Jag använder mig gärna av humor och musik, men får ofta höra att jag främst utstrålar trygghet och lugn.
Leder Global Yoga: Fördjupning samt specialklasser.
Därför yogar jag: För att yoga väver samman kropp, sinne och själ; tradition och nutid; och mig själv och min omvärld. Yoga är för mig är ett verktyg för att leva.
Därför undervisar jag yoga: Så länge deltagare kommer till mina klasser och känner att jag har något att erbjuda – how can I not serve them?
Mer Lisa: lisamjagemark.com, FB: Lisa Jagemark Yoga, IG: @lisamjagemark.


Cecilia Duberg

 Cecilia Duberg – Utbildare Yoga in Life

Cecilia Duberg – Utbildare Yoga in Life

Här kan du yoga och träna mentalt med mig: Jag ger öppna yogaklasser, föreläsningar och kurser i mental träning vid träningsläger, retreats och event runt om i Sverige och världen.
Biografi: Jag är legitimerad psykolog, mental tränare och yogi sedan början av 2000-talet, internationellt specialiserad inom hälsopsykologi och ledarskapsutveckling. Började min yrkesbana inom arbets- och miljömedicin och gick vidare till att arbeta som ledarskapskonsult. Idag är jag VD för mitt eget bolag Lionmind AB, driver två psykologmottagningar, skriver böcker om självledarskap och teamutveckling och utbildar på olika plattformar. Vissa dagar coachar jag ledare, elitidrottare och högpresterande team att nå toppresultat, andra dagar leder jag tystnadsretreat för människor som behöver ta en paus från "att göra”.
Yogabakgrund: Utbildad inom Global Yoga och Poweryoga samt erfaren  mindfulnessintruktör. Yoga och meditation har varit en grundläggande del av mitt liv och arbete i 15 år.
Mina klasser är: flödande, tillåtande och roliga. Jag använder mig gärna av humor och musik, men får ofta höra att jag främst utstrålar trygghet och lugn.
Leder Global Yoga: Workshopen Yoga In Life.
Därför yogar jag: Yoga gör mig levande och närvarande i livet. Utmanar och grundar mig i en och samma praktik. Framför allt hjälper det mig att bli en skarpare medspelare i alla de sammanhang jag ingår i; relationer, team och samarbeten med andra.
Därför undervisar jag yoga: Jag coachar människor hela dagarna att göra val, ta modiga steg med öppna sinnen och bryta ny mark. Jag tränar dem att samarbeta och förändra världen litegrann. Det kräver en stark närvaro i nuet och förmågan att lyssna in både sig själv och andra. Alla dessa förmågor stärks av yogapraktiken. Yogan väcker oss om vi kollapsat, lugnar oss om vi tagit i för hårt och ger en känsla av att vara del av något större.
Mer Cecilia: ceciliaduberg.se, YouTube, IG: @cecilia.duberg
Cecilias böcker: Lejonagendan: Våren 2017 släpptes debutboken LEJONAGENDAN, en bok om mental träning i vardagen. Inom 4 veckor blev den en bestseller och har idag hjälp tusentals människor mot ett starkare självledarskap.

Elefanteffekten: Augusti 2018 släpptes uppföljaren om teamledarskap; Elefanteffekten - för djupare relationer, starkare team och lyckade samarbeten.


Andreas HECTOR

 Andreas Karlsson

Andreas Karlsson

Här kan du yoga för mig: Yogar mest själv :)
Biografi: Drev flera år restaurang och klubb i Grekland. Arbetat med event inom flera branscher sedan 2000 och började med event/resor inriktade mot Yoga 2010. Driver idag företaget bakom Yoga Games och Prana Festival.
Yoga bakgrund: Startade ca 2010. Kommer alltid vara nybörjare och har som mål att gå på en klass i veckan.
Leder Global Yoga: Administrationen och kontoret.
Därför yogar jag: Känns om frihet för leder och muskler.
Därför jobbar jag med Global Yoga: Det är så givande att jobba i en så positiv atmosfär.