Yin Yoga 50h

– fördjupa dina kunskaper inom återhämtande yin yoga


Fler och fler lägger till Yin yoga till sin vanliga sadhana och sina träningsrutiner. Yin yoga ger ett ökat flöde av energi i kroppen genom att fokusera på de djupare vävnaderna, som bindväv och fascia. Det alltså är ett perfekt komplement till din mer aktiva yogapraktisering.

Vad innehåller workshopen?
Under Global Yoga Yin tittar vi på hur man praktiserar yin yoga och vilka asanas som finns inom metoden. Vi studerar dessa positioner i detalj, inklusive variationer och alternativ för olika kroppar. Du lär dig även att sätta samman positionerna till mjuka flöden i logisk följd. Centrala teman och syften ligger bakom varje klass, varje flöde. Sist men inte minst går vi in på olika rörelser, andningstekniker och meditationer som kan fördjupa din Yin-praktik och ytterligare öka flödet av PRANA i kroppen.

Vem kan delta i workshopen?
Global Yoga Yin passar yogalärare som vill undervisa Yin yoga-klasser, men även personliga tränare som vill ge sina klienter mer rörlighet. Du som privatperson som vill träna Yin yoga och skapa en egen Yin rutin är också välkommen!

Vid anmälan får du litteraturlista, film och ungefärligt schema.

Pris: 11 450 sek ink 6% moms

Lärare: Johanna Hector, Sofia Löfstaf & Kajsa Henningsson

Datum: HÄR

"Det bästa jag någonsin gjort för mig själv! En livslång investering för min kropp & själ." - Sandra K