Global Yoga Kids 50h

– för att yoga ska vara barnsligt kul!


Att få röra på sig, bli sedd och berörd är mycket viktiga behov för alla barn. Den största skillnaden mellan yoga och andra aktiviteter som kan fylla de behoven, är att yoga inte bygger på tävling eller prestation. I stället ligger fokus på att mår bra, varva ner och använda kroppen fysiskt – samtidigt som fantasin får spelrum! Yoga hjälper barn att må bra i kropp och sinne, bli mer medvetna om sina känslor, få bättre självförtroende och hitta lugn och koncentration. 

Global Yoga Kids bygger på kunskap om barns utveckling, intressen och behov. I klasserna fokuserar vi på glädje, rörelse, lek och kreativitet. Barnen lär sig enkla verktyg som de själva kan använda sig av för att hitta lugn och harmoni i vardagen. 50h-workshopen Global Yoga Kids ger dig teoretiska och praktiska kunskaper i pedagogik, ledarskap, barns utveckling, yoga och klassupplägg för olika åldersgrupper. Efter utbildningen har du den grund du behöver för att hålla Global Yoga Kids-kurser för barn från 2 år upp till tonåringar.

Vem kan delta i workshopen?
Alla är välkomna att delta på denna utbildning. Du kan välja att gå utbildningen utan att licensera dig, med målet att kunna förmedla yogans traditioner och tekniker till barn i din närhet. För att bli certifierad Global Yoga Kids-lärare krävs det sock att du antingen är certifierad yogalärare eller har en pedagogisk utbildning. Väljer du att certifiera dig kan du leda Global Yoga Kids i egen regi eller på din träningsanläggning.
Vid anmälan får du litteraturlista och ungefärligt schema.

Pris: 8 268 sek ink 6% moms + 2 120 sek ink 6% moms för certifiering

Lärare: Anna Kronlid

Datum: HÄR

”The best and most beautiful things in the world can not be seen or even touched. They must be felt with the heart.” (Helen Keller)
 

Certifierad Global Yoga Kids-lärare

Vad innebär certifieringen? För att kunna certifiera dig krävs det att du antingen är certifierad yogalärare eller har en pedagogisk utbildning. Efter våra tre dagar tillsammans får du hemuppgifter att jobba med för att fortsätta utvecklas och bearbeta den nya kunskap du fått. Du får sedan personlig feedback på dessa uppgifter. Du får sedan ditt Global Yoga Kids-certifikat senast 3 månader efter slutförd workshop och fullföljda, godkända hemuppgifter. Du kan dock börja undervisa redan innan du får certifikatet!