Global Yoga Rest 50h

– välkommen hem till dig själv

Global Yoga Rest är en djupdykning i YogaNidra, meditation och restorative yoga. Dessa tekniker ger oss en paus från alla intryck. De är tekniker som tömmer sinnet. De ger oss även en märkbar ökad energi och livslust i det dagliga samt större klarhet, överblick och lugn. Dessa tekniker välkomnar oss alla hem till oss själva!

Vad innehåller workshopen?
Det finns ett antal olika tekniker och filosofier kring både YogaNidra och meditation och de kan alla vara värdefulla och effektiva. I denna workshop går vi igenom olika tekniker/skolor, deras ursprung, struktur och syfte samt ger dig redskapen att fördjupa din egen praktisering för att sedan kunna dela med dig av de tekniker som resonerar med dig. Restorative yoga är en liten del av workshopen som stöttar praktiseringen av YogaNidra och meditation. Vi uppmuntrar dig att vila, koppla av och känna in vad du har lust att praktisera och dela med dig av. Vi önskar att Global Yoga Rest är en varm guide tillbaka hem till dig själv. Så att din bägare naturligt rinner över och du känner dig inspirerad att dela med dig av dessa tekniker till dina vänner och elever.

Vem kan delta i workshopen?
Global Yoga Rest passar lärare och pedagoger som vill erbjuda sina klienter redskap för avslappning, meditation och mjuk yoga. Workshopen är även tillgänglig för dig som inte undervisar och helt enkelt vill fördjupa din egen praktisering. Vila och återhämtning är högst relevant för alla människor, avsikten med denna workshop är att ge alla möjlighet att utforska och uppleva tekniker för djup vila och närvaro.

Vid anmälan får du litteraturlista, en YogaNidra att praktisera och ungefärligt schema.

Pris: 11 450 sek ink 6% moms

Lärare: Johanna Hector

Datum: Här

Du kan köpa guidade YogaNidras av Johanna Hector HÄR!

”På tröskeln till sömn, medan sömnen ännu inte har infunnit sig, och den yttre vakenheten tonar bort, i detta ögonblick uppenbaras varandet”. (Vigyana Bhairava Tantra)

ARO_4596_d.jpg

"Från botten av hjärtat - tack! För att du nattar min son, som är så orolig av sig på kvällarna. ;) Många hjärnspöken och funderingar som gör att han aldrig somnar. Sen du sa att barn även kan yoga nidra testade jag den på honom och han somnade som en stock på 20 minuter. Vilket aldrig har hänt på hans 12 år! Han vaknade lyckligare & tillfreds morgonen efter!

Han har de senaste tre åren levt med så mkt självkritik, hjärnspöken och trött på livet så när han har haft sina mörkaste stunder inte velat leva längre och verkligen inte velat gå till skolan för allt är skit. Han har varit så skoltrött och tycker att det är svårt att hänga med då han lätt tappar koncentrationen. Vilket är synd för han är så grym på allt!

Igår kom han hem och var så lycklig, skolan hade varit så rolig och han hade hängt med bra på lektionerna och var så energifylld. Han ville absolut göra Nidra på kvällen igen & samma sak hände. Somnade på 20 min!

Wow! Jag är så glad över att han faktiskt lät mig få introducera honom till detta.”

- Från en tacksam och hoppfull mamma