Mama - Gravidyoga 50h

– yogan under graviditet, förlossningshjälp och livet som ny mamma


Många kvinnor kommer i kontakt med yogan för första gången under sin graviditet, och gravidyoga är också ett av de bästa sätten att stärka kroppen under gravidteten och förbereda inför förlossning. 50h-workshopen Global Yoga Mama fokuserar på den gravida kvinnan, att stärka henne fysiskt och mentalt, samt att ge henne de verktyg hon behöver för att må så bra som möjligt och bära sin kropp med stolthet!

Vad innehåller workshopen?
Global Yoga Mama ger dig teoretiska och praktiska kunskaper i relevant anatomi, om graviditetens olika faser och utveckling genom alla tre trimestrar, förlossning och förlossningsförberedande övningar, andningstekniker och mentala strategier, förslag på klassupplägg samt en övningsbank med asanas anpassade för gravida kvinnor och den första tiden efter förlossning. Efter utbildningen har du den grund du behöver för att hålla Global Yoga Mama-kurser, alternativt erbjuda personlig träning för gravida och nyblivna mammor.

Vem kan delta i workshopen?
Workshopen riktar sig främst till yogainstruktörer som vill kunna undervisa i gravidyoga. Barnmorska/doula eller förlossningspedagog som vill bredda sina kunskaper och till dig som är gravid och söker fördjupning. Efter certifierad workshop kan du i egen regi eller på din träningsanläggning/studio leda gravidyoga i kursformat eller som PT.
Vid anmälan får du litteraturlista och ungefärligt schema.

Pris: 11 450 sek ink 6% moms

Lärare: Johanna Hector & Camilla Oldberg

Datum: HÄR

"Fall in love with taking care of yourself, mind, body spirit