Global Yoga Mama 50h

– utbildning i gravidyoga


Många kvinnor kommer i kontakt med yogan för första gången under sin graviditet, och gravidyoga är också ett av de bästa sätten att stärka kroppen under gravidteten och förbereda inför förlossning. 50h-workshopen Global Yoga Mama fokuserar på den gravida kvinnan, att stärka henne fysiskt och mentalt, samt att ge henne de verktyg hon behöver för att må så bra som möjligt och bära sin kropp med stolthet!

Utbildningen ger dig teoretiska och praktiska kunskaper i relevant anatomi, om graviditetens olika faser och utveckling genom alla tre trimestrar, förlossning och förlossningsförberedande övningar, andningstekniker och mentala strategier, förslag på klassupplägg samt en övningsbank med asanas anpassade för gravida kvinnor och den första tiden efter förlossning. Efter utbildningen har du den grund du behöver för att hålla Global Yoga Mama-kurser, alternativt erbjuda personlig träning för gravida och nyblivna mammor.

Vem kan delta i workshopen?
Kursen riktar sig främst till yogalärare eller licenserade personliga tränare. Väljer du att licensera dig kan du i egen regi eller på din träningsanläggning leda gravidyoga i kursformat eller som personlig träning.
Vid anmälan får du litteraturlista och ungefärligt schema.

Pris: 10 388 sek ink 6% moms

Lärare: Johanna Hector & Camilla Oldberg

Datum: HÄR

"Fall in love with taking care of yourself, mind, body spirit"