Tillbaka till alla evenemang

Global Yoga Rest Live Online


Global Yoga Rest 50h Live Online


Välkommen hem till dig själv


Datum: 4-6 December 2020

Pris: 11450 sek

Plats: Online - På grund av pandemi-läget i världen hålls nu Global Yoga Rest online live! Det kommer bli magiskt och en helt unik chans att lära dig nycklar för att dela yoga på ett pedagogiskt, kraftfullt och säkert sätt online (något du kommer ha nytta av hur framtiden än utvecklas!)! Du kommer också få unikt bonus material så som yoganidras och meditationer att praktisera även i efterhand. Läs mer om detaljerna nedan!

Begränsat antal platser!!

Anmäl dig här

Global Yoga Rest är en djupdykning i YogaNidra, meditation och restorative yoga. Dessa tekniker ger oss en paus från alla intryck. De är tekniker som tömmer sinnet. De ger oss även en märkbar ökad energi och livslust i det dagliga samt större klarhet, överblick och lugn. Dessa tekniker välkomnar oss alla hem till oss själva!

Att släppa taget är inte detsamma som att ge upp!

Att släppa taget är inte detsamma som att ge upp!

Vad innehåller workshopen?
 Det finns ett antal olika tekniker och filosofier kring både YogaNidra och meditation och de kan alla vara värdefulla och effektiva. I denna workshop går vi igenom olika tekniker/skolor, deras ursprung, struktur och syfte samt ger dig redskapen att fördjupa din egen praktisering för att sedan kunna dela med dig av de tekniker som resonerar med dig. Restorative yoga är en liten del av workshopen som stöttar praktiseringen av YogaNidra och meditation. Vi uppmuntrar dig att vila, koppla av och känna in vad du har lust att praktisera och dela med dig av. Vi önskar att Global Yoga Rest är en varm guide tillbaka hem till dig själv. Så att din bägare naturligt rinner över och du känner dig inspirerad att dela med dig av dessa tekniker till dina vänner och elever.

Vem kan delta i workshopen? 
Global Yoga Rest passar lärare och pedagoger som vill erbjuda sina klienter redskap för avslappning, meditation och mjuk yoga. Workshopen är även tillgänglig för dig som inte undervisar och helt enkelt vill fördjupa din egen praktisering. Vila och återhämtning är högst relevant för alla människor, avsikten med denna workshop är att ge alla möjlighet att utforska och uppleva tekniker för djup vila och närvaro.

Vid anmälan får du litteraturlista, en YogaNidra att praktisera och schema samt tips för att skapa den bästa upplevelsen med oss online!

Online - Live via Zoom
På grund av pandemi-läget i världen hålls nu Global Yoga Rest online live - Det kommer bli magiskt och en helt unik chans att lära dig nycklar för att dela yoga på ett pedagogiskt, kraftfullt och säkert sätt Online (något du kommer ha nytta av hur framtiden än utvecklas)! Vi använder oss av verktyget Zoom. Inför workshopen har vi ett tekniskt möte några dagar innan workshopen så att du känner dig bekväm med det tekniska. Din lärare Johanna Hector är tillsammans med Andreas Hector teknisk & praktisk support under hela workshopen.


Vi värmer upp med en ”Meet and Greet” några dagar innan. Ett möte där vi går igenom teknik och du kan ställa frågor direkt till oss.

Du får den fysiska manualen postad till dig innan workshopen därför är det viktigt att du anger den postadress vi ska skicka manualen till i din anmälan. Som en bonus får du även manualen i PDF att ladda ner och arbeta med på dator/platta/telefon!

Vi har stor erfarenhet av att undervisa online och kommer utnyttja detta dynamiska och pedagogiska format för att ge dig den bästa upplevelsen möjligt! Det är faktiskt jättekul :)

  • Du som deltagare kommer vara delaktig i diskussioner, frågor och svar samt se och höra de andra deltagarna!

  • Ni kommer bli indelade i par under workshopen i "Breakout-rooms", där får ni leda varandra i övningar precis som vi skulle gjort om vi varit på plats i en yogastudio.

  • Du får exakt samma certifikat för workshopen och hemuppgifterna kommer vara anpassade så att du kan utföra dem säkert och tryggt.

  • Som en bonus får du som online-deltagare en del av nidrorna, praten och meditationerna inspelade att lyssna på och praktisera i efterhand.

    Med önskan om djup josig vila - Global Yoga

Tidigare evenemang: 28 november
Yoga Games Online Experience
Senare evenemang: 13 januari
Global Yoga Mama Live Online