Tillbaka till alla evenemang

Global Yoga Mama Live Online


Global Yoga Mama 50h Live Online

– yoga genom graviditet, förlossning och livet som ny mamma!


Datum: 13-15 januari
Pris: 12 595 sek
Lärare: Johanna Hector & Sofia Löfstaf
Plats: Online: På grund av pandemi-läget i världen hålls nu Global Yoga Mama online live! Det kommer bli magiskt och en helt unik chans att lära dig nycklar för att dela yoga på ett pedagogiskt, kraftfullt och säkert sätt online (något du kommer ha nytta av hur framtiden än utvecklas)! Många gravida går miste om dessa redskap då mycket är inställt just nu. Lär dig tillhandahålla dessa redskap online! Du kommer också få unikt bonus material som pass att praktisera även i efterhand. Läs mer om detaljerna nedan!
Ca tider: Onsdag 9-17 Torsdag 9-17 Fredag 9-12

Begränsat antal platser!
Anmäl dig här

Många kvinnor kommer i kontakt med yogan för första gången under sin graviditet, och gravidyoga är också ett av de bästa sätten att stärka kroppen under gravidteten och förbereda inför förlossning. 50h-workshopen Global Yoga Mama fokuserar på den gravida kvinnan, att stärka henne fysiskt och mentalt, samt att ge henne de verktyg hon behöver för att må så bra som möjligt och bära sin kropp med stolthet!

Yoga genom livets alla faser!

Yoga genom livets alla faser!

Vad innehåller workshopen?
Global Yoga Mama ger dig teoretiska och praktiska kunskaper i relevant anatomi, om graviditetens olika faser och utveckling genom alla tre trimestrar, förlossning och förlossningsförberedande övningar, andningstekniker och mentala strategier, förslag på klassupplägg samt en övningsbank med asanas anpassade för gravida kvinnor och den första tiden efter förlossning. Efter utbildningen har du den grund du behöver för att hålla Global Yoga Mama-kurser, alternativt erbjuda personlig träning för gravida och nyblivna mammor.

Vem kan delta i workshopen?
Workshopen riktar sig främst till yogainstruktörer som vill kunna undervisa i gravidyoga. Barnmorska/doula eller förlossningspedagog som vill bredda sina kunskaper och till dig som är gravid och söker fördjupning. Efter certifierad workshop kan du i egen regi eller på din träningsanläggning/studio leda gravidyoga i kursformat eller som PT.
Vid anmälan får du litteraturlista och ungefärligt schema.

Online - Live via Zoom
På grund av pandemi-läget i världen hålls nu Global Yoga Mama online live - Det kommer bli magiskt och en helt unik chans att lära dig nycklar för att dela yoga på ett pedagogiskt, kraftfullt och säkert sätt Online (något du kommer ha nytta av hur framtiden än utvecklas)! Vi använder oss av verktyget Zoom. Inför workshopen har vi ett tekniskt möte några dagar innan workshopen så att du känner dig bekväm med det tekniska. Din lärare Johanna Hector är tillsammans med Andreas Hector teknisk & praktisk support under hela workshopen.


Vi värmer upp med en ”Meet and Greet” några dagar innan. Ett möte där vi går igenom teknik och du kan ställa frågor direkt till oss.

Vi har stor erfarenhet av att undervisa online och kommer utnyttja detta dynamiska och pedagogiska format för att ge dig den bästa upplevelsen möjligt! Det är faktiskt jättekul :)

  • Du som deltagare kommer vara delaktig i diskussioner, frågor och svar samt se och höra de andra deltagarna!

  • Ni kommer bli indelade i par under workshopen i "Breakout-rooms", där får ni leda varandra i övningar precis som vi skulle gjort om vi varit på plats i en yogastudio.

  • Du får exakt samma certifikat för workshopen och hemuppgifterna kommer vara anpassade så att du kan utföra dem säkert och tryggt.

  • Som en bonus får du som online-deltagare en del av nidrorna, praten och meditationerna inspelade att lyssna på och praktisera i efterhand.

    Yoga för 2000talets människa - Global Yoga

Tidigare evenemang: 4 december
Global Yoga Rest Live Online
Senare evenemang: 15 januari
Global Yoga Yin Live Online